ICA Foto har blivit Photobox! Samma hemsida, nytt ledande varumärke. Om du redan har sparade skapelser och tidigare beställningar med ICA Foto har detta förts över automatiskt. Har du några funderingar är du välkommen att kontakta oss.

Black Friday förlängs!! Gratis paket med vikta kort

 • Upp till 70% rabatt på allt och kredit | Ingen kod behövs

 • Utökad! Avslutas söndag den 28 november

Canvasses
Canvasses

Canvastavlor

Vare sig det är ett kollage med roliga bilder av katterna eller ett familjefoto från det senaste julfirandet i Dalarna, så är en canvastavla det perfekta sättet att minnas alla era favoritstunder med stil.

Hämta inspiration till nästa canvastavla

Panoramic beach snap printed on canvas

Släpp in naturen

Släpp in naturen med en unik canvastavla med dina bästa naturbilder. Välj ut dina favoriter eller sök på webben efter gratis HD-nedladdningar av fantastiska landskap och söta djur för att skapa den perfekta canvastavlan. Låt naturen komma in med en häpnadsväckande naturbild som tillför liv till vilket rum som helst hemma hos dig.

17th century map of the world as canvas print wall art.

Tillför lite reslust till dina väggar

Häng något på väggarna som skapar ett samtalsämne genom att förvandla en gammal karta till en unik canvastavla. Online finns det kostnadsfria kartor utan upphovsskydd som du kan ladda ned och göra till en canvastavla till ditt hem – ju större desto bättre för att komma igång med planeringen inför nästa resa!

A child’s drawings turned into a unique Collage Canvas

Något nytt för teckningarna

Barnen bara fortsätter att teckna och rita och nu finns det snart ingen plats kvar att hänga upp dem! Samla in och skanna dina favoritteckningar och skapa ett underbart kollage på en canvastavla som visar deras bästa verk. Värdet ökar bara med tiden ...

Det är enkelt att skapa dina egna canvastavlor

Canvastavla

Canvastavlor i en mängd olika storlekar

Det är snabbt och enkelt att förvandla dina bästa foton till en vacker väggdekoration med vårt online redigeringsprogram. Med vårt utbud av canvastavlor av hög kvalitet kan vi erbjuda ett alternativ som passar alla.

Skapa och beställ din personliga canvastavla genom att välja bland vårt breda utbud av storlekar och teman, och fullända den med ditt bästa foto.

Visa den där fantastiska utsikten från bergstoppen från din senaste semester med en canvas i panoramaformat, eller modernisera ett gammalt foto genom att trycka en bild från din barndom på en Enkel Canvastavla. Om du föredrar att visa upp ett större urval av bilder kan du välja vår Canvastavla Kollage, och om du vill ha bilden på dina nära och kära med dig även på arbetsplatsen passar vår Canvastavla du kan ställa på skrivbordet bra! 

Ditt foto trycks på en hållbar polyester canvasduk som sedan monteras på en träram. Om du valt vår Canvas Kollage ingår även möjligheten att göra din tavla ännu mer personlig med illustrationer och bakgrundsfärg. För de flesta av våra tavlor erbjuder vi två olika tjocklekar: Classic och Lyx. Väljer du Lyx ingår ett upphängningskit, och med Classic kan detta läggas till mot en mindre kostnad.

En personlig Canvastavla är en perfekt present, som påminner din familj och vänner om kära minnen och låter dem smycka sitt hem eller arbetsplats med ett vackert, personligt konstverk!

För mer personliga presentidéer, kolla in hela vårt sortiment.

Frågor och svar om canvastavlor

Inte vad du letade efter? Se alla vanliga frågor

Hej, det är vi som är Photobox

Proffsen inom fotoframkallning. Vi hjälper dig att omvandla dina favoritfoton till omtänksamma personliga presenter – vare sig det är ett enstaka foto från smekmånaden till din partner eller ett fotokollage till din syster med hennes älskade katt.

 • Gratisprodukter

  Gratisprodukter

  Håll utkik efter gratisprodukter och exklusiva erbjudanden!

 • Enkel leverans

  Enkel leverans

  Vi har flera alternativ som passar alla tillfällen.

 • Garanterade leenden

  Garanterade leenden

  Vi kontrollerar alltid din skapelse för att försäkra oss om att du kommer att älska den.

Missa aldrig någonting. Du får tillgång till exklusiva rabatter, tips och presentidéer när du registrerar dig för vårt nyhetsbrev. Du får även 10 % rabatt extra på nästa beställning.

Din e-postadress

Genom att fortsätta godkänner du de allmänna villkoren och har även läst integritetspolicyn. Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och villkor gäller.

Gå med i vår community

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Säker betalning

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa
 • Klarna

Våra varumärken

 • Photobox
 • Hofmann
 • PosterXXL

Certifieringar

 • Trygg e-handel

© Photobox 2021, registrerat säte är Z.A.C des Perriers, 37-39 rue De Beauce, 78500 Sartrouville, Frankrike.
Obs! Detta är vårt registrerade säte. Adressen ska inte användas för returer eller frågor till kundtjänst.
Användarvillkor och integritetspolicy uppdaterade med verkan från den 25 maj 2018. v3.1