Få 10% rabatt på din nästa beställning samt exklusiva rabatter om du anmäler dig på vårt nyhetsbrev! Anmäl dig här

UPP TILL 50% PÅ HELA HEMSIDAN
 • Avslutas 30.01 kl. 23:59
Fotobok baby
Fotobok baby

Babyalbum

Växer ditt lilla underverk upp snabbt? Skapa ett babyfotoalbum för att föreviga de första leendena och stegen, eller som en present att dela med vänner och familj. Bevara värdefulla minnen eller gör en bilderbok särskilt för babyn.

Hämta inspiration

Fotobok Fina Stunder

Första gången

Du har fångat alla deras ”första gången” på kamera – leendena, skratten och stegen – nu tar vi och förevigar dem i tryck. Vår Fotobok Fina Stunder har precis rätt storlek för den första tiden, och det finns även utrymme för bildtexter. Gör din bok personlig med söta bakgrunder och illustrationer.

Skapa nu
Fotobok Prestige A4 för babyfoton

Mjuka leksaker

Har ditt barn en leksak som får följa med överallt? Ta några foton av leksaken ”på äventyr” (t.ex. på stranden eller i bilen) och skapa din egen berättelse med bildtexter i en Fotobok Prestige A4. Den blir garanterat favoriten vid läggdags.

Skapa nu
Min Första Fotobok

Vår familj

Presentera några av de ansikten som snart blir bekanta med Min Första Fotobok. Ge varje familjemedlem en egen fotosida och skriv namnet under fotot för att visa barnet vem som är vem. Eller använd det namn som ditt lilla underverk kanske redan har gett dem! Den här färgglada boken har stabila, avtorkningsbara sidor som klarar av både spill och kladdiga fingrar.

Skapa nu

Så här skapar du en fotobok för baby

Fotobok Spiral för babyfotoalbum

Välj foton

Det är inte lätt att välja ut foton till en babybok eftersom de alla är så bedårande. Börja med att ta bort alla dubbletter eller snarlika foton för att begränsa ditt urval. Vilka foton vi gillar att ta med? Det första leendet, det första steget och det första (och oundvikliga) matkriget.

Design för babyalbum fotobok

Välj fotobok

Våra babyfotoböcker har färgglada bakgrunder och söta illustrationer och de finns i en mängd olika storlekar. För gruppsammankomster (som födelsedagar och familjekalas) är det en bra idé att välja en stor fotobok i A4/A3-format. Om ditt fotoförråd fortfarande växer kan du prova på vår Fotobok Fina Stunder istället – den är mindre, men gjord för stora ögonblick.

Fotobok Prestige A4 för babyfoton

Ta fram kreativiteten

Ingen dag är den andra lik när man är förälder, och det är även tanken bakom våra fotoalbum – varje sida skiljer sig från den föregående. Välj ett tema för ditt babyfotoalbum som matchar minstingen, med färgglada bakgrunder och illustrationer. Gillar ditt lilla underverk att utforska? Använd djungel- och safaristickers i fotoalbumet. Är sol och bad mer poppis? Välj en bakgrund med strandtema för fotoboken till din lilla guldklimp.

Fotopresenter

Ta en titt på andra presenter du kan skapa med dina (många) babyfoton.

Frågor och svar om babyfotoböcker

10 % rabatt din första beställning

när du registrerar dig för vårt nyhetsbrev!

Din e-postadress

Genom att fortsätta godkänner du de allmänna villkoren och har även läst integritetspolicyn. Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och villkor gäller.

Gå med i vår community

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Säker betalning

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa
 • Klarna

Våra varumärken

 • Photobox
 • Hofmann
 • PosterXXL

Certifieringar

 • Trygg e-handel

© Photobox 2022, registrerat säte är Z.A.C des Perriers, 37-39 rue De Beauce, 78500 Sartrouville, Frankrike.
Obs! Detta är vårt registrerade säte. Adressen ska inte användas för returer eller frågor till kundtjänst.
Användarvillkor och integritetspolicy uppdaterade med verkan från den 25 maj 2018. v3.1