Viktig meddelande

Vi kommer att stänga denna webbplats den 15 augusti 2023. Om du håller på att skapa något, vänligen slutför din beställning senast den 13 augusti. Efter stängningen vill vi fortsätta att föreviga dina favoritminnen via vårt partner varumärke Önskefoto. Funderar du på något kan du läsa våra vanligaste frågor här.

50% på böcker, väggdekor & kort | 50JUNI

 • 30% på alla andra produkter | 30JUNI
 • Avslutas midnatt, måndag den 12 juni 2023

Familjefotoalbum

Familjen är allt, eller hur? Vi hjälper dig att fira det med våra familjefotoalbum. Fina minnen är en fantastisk present till familjen (och ett ganska unikt sätt att sprida kärlek).

Behöver du inspiration?

Vi är familj

Att försöka ta ett lyckat familjefoto är en av de svåraste uppgifterna du kan ge dig på, särskilt om du har små barn. Som tur är behöver familjefoton inte vara så arrangerade och det är inte alls nödvändigt att klä upp sig om det inte riktigt är er grej. Vi kan alla vara överens om att en mer avslappnad inställning till en fotoeftermiddag med familjen fungerar bäst.

Köp nu

Fånga de små ögonblicken

Vi vet hur viktigt det är att fånga varje ögonblick av barnens uppväxt, så varför inte ta fotona och sätta in dem i en familjefotobok? Det är det bästa sättet att dokumentera de små livens tidslinje – från nyfödda till universitetet (ja, så snabbt går det). Och eftersom smarttelefonerna är den nya professionella kameran så skrämmer du inte de små när du försöker ta en bild.

Köp nu

Det handlar helt och hållet om planering

Så du har tagit alla foton du behöver av familjen och du är redo att skapa den perfekta familjefotoboken. Att planera och arrangera dina foton i en snygg layout är det första steget mot att skapa något fantastiskt. Hur vill du att din layout ska se ut? Vill du att den ska berätta en historia? Eller vill du gruppera de olika släktingarna tillsammans, som mammas sida och pappas sida?

Köp nu

Därför älskar vi dem …

Årsbok

Ditt favoritår på första parkett

Gör ett bestående intryck med ett kreativt omslag för din nya familjefotobok. Det är det första alla kommer att se, så du vill verkligen imponera, eller hur? Vår Årsbok gör precis det, med ett utskuret fönster i formen av året du väljer – från 2017 till 2021. Du kanske vill skapa en familjeårsbok som ser tillbaka på flera års minnen. Eller om du har ett specifikt datum i åtanke, din förstföddes studentexamen eller din partners stora födelsedag, väljer du ett år som var viktigt för dig och din familj

Min Första Fotobok

Babyns första fotobok

Vi tillverkar inte bara fantastiska fotoböcker för familjer, par och presentgivare, utan vi älskar även att skapa för de små. Vi presenterar Min Första Fotobok – ett fantastiskt sätt att lära de små vem som är vem i familjen, samtidigt som de får en fotobok de kan spara livet ut. De avtorkningsbara sidorna med rundade hörn gör boken säker för små händer och du kan göra omslaget och ryggen personliga med en dos spännande kreativitet.

Fotobok Spiral

Din alldeles egna familjefotobok

När det gäller att planera layouten för din familjefotobok är det viktigt att vara organiserad. Se till att du vet vilka foton du vill sätta var så att det blir perfekt. Vår redigerare ger dig stor kreativ frihet när du designar och anpassar ditt familjefotoalbum. Vill du ha mer än ett foto per sida? Inga problem, du kan välja den layouten i redigeraren. Fotobok Spiral är en fantastisk bok för något mer minimalistiskt i stil av en anteckningsbok. Den här fotoboken är lika anpassningsbar som de andra, men den har en praktisk spiralbindning så att du enkelt kan bläddra igenom alla sidorna.

Ta en titt på våra fotoböcker

Upptäck hela utbudet av fotoböcker och skapa den perfekta presenten för någon som har en speciell plats i ditt hjärta.

Vanliga frågor om familjefotoböcker

10 % rabatt din första beställning

när du registrerar dig för vårt nyhetsbrev!

Din e-postadress

Genom att fortsätta godkänner du de allmänna villkoren och har även läst integritetspolicyn. Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och villkor gäller.

Gå med i vår community

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Säker betalning

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa
 • Klarna

Våra varumärken

 • Photobox
 • Hofmann
 • PosterXXL

Certifieringar

 • Trygg e-handel

© Photobox 2022, registrerat säte är Z.A.C des Perriers, 37-39 rue De Beauce, 78500 Sartrouville, Frankrike.
Obs! Detta är vårt registrerade säte. Adressen ska inte användas för returer eller frågor till kundtjänst.
Användarvillkor och integritetspolicy uppdaterade med verkan från den 25 maj 2018. v3.1