Viktig meddelande

Vi kommer att stänga denna webbplats den 15 augusti 2023. Om du håller på att skapa något, vänligen slutför din beställning senast den 13 augusti. Efter stängningen vill vi fortsätta att föreviga dina favoritminnen via vårt partner varumärke Önskefoto. Funderar du på något kan du läsa våra vanligaste frågor här.

50% på böcker, väggdekor & kort | 50JUNI

 • 30% på alla andra produkter | 30JUNI
 • Avslutas midnatt, måndag den 12 juni 2023
Fotoalbum för barn
Fotoalbum för barn

Fotoalbum för barn

Ge bort fina minnen med en fotobok för barn. Vare sig du vill fira en viktig milstolpe eller dokumentera ett roligt äventyr så är ett fotoalbum för barn det perfekta sättet att fånga magiska ögonblick.

Minns äventyren

fotobok fina stunder

Se dem växa upp

Känner du ibland att barnen växer upp alldeles för snabbt? Med vår fotobok för barn kan du njuta av varje ögonblick samtidigt som du ser fram emot kommande milstolpar. Varför inte skapa ett nytt fotoalbum för barn varje år och använda vårt Fotobok Fina Stunder för att dokumentera deras äventyr? Med utrymme för bilder och bildtexter kan du återuppleva de fina minnena om och om igen. Luta dig tillbaka och se dem växa upp från små knattar med rufsigt hår till begåvade tonåringar.

Skapa nu
fotobok prestige

Första skoldagen

Kanske den största milstolpen i ett barns liv – första skoldagen. Uppmärksamma dagen (och året) med en personlig fotobok för barn och fyll den med minnen från lekis och förskoleklassen. Gör ett kollage med klasskamraterna eller skapa en fotobok med deras teckningar. Vad du än väljer så är detta något att visa upp på familjeträffarna.

Skapa nu
fotobok lay flat a4 vadderat omslag

Fylla tonåring

Idrott, mode, favoritband – tonåringar har *många* intressen, så varför inte spara dem på sidorna i ett fotoalbum? Ta med foton från deras favoritsemester eller lämna sidor tomma så att de kan sätta in biljetter från konserter, filmer eller utflykter. Tiden går snabbt när man är tonåring, men det betyder inte att minnen inte kan vara för alltid.

Skapa nu

Vi har något för alla

Bild

Lyft fram den glädje fotona representerar genom att välja bakgrunder för varje sida i vår redigerare. Välj vår Fotobok Spiral om du vill att boken ska kännas mer som en anteckningsbok, och gör den precis så kreativ du vill med våra stickers för att väcka liv i foton och minnen. Även om mottagaren är tonåring nu, så är vi övertygade om att en personlig fotobok med smått pinsamma babyfoton kommer att locka fram många mysiga minnen.

Bild

Vi älskar alla att visa upp våra familjefoton. Med Fotobok Lay Flat Kvadrat kan du bläddra från foto till foto med stil. Lay Flat-bindningen lyfter fram panoramabilderna från den sista familjesemestern innan barnen började första klass. Välj modellen med hårt omslag och skydda de värdefulla minnena oavsett hur många gånger du visar dem för dina besökare.

Bild

Oavsett hur redo barnen känner sig så kan det vara nervöst att börja en ny skola. Se till att de vet att du är med dem hela dagen (även om de glömmer gympakläderna). Fyll vår Fotobok Kompakt med foton av familjen och inspirerande citat, och skicka med den i skolväskan första skoldagen. Med det mjuka omslaget och lilla formatet är den här fotoboken perfekt att lägga i skolväskan som lite extra uppmuntran.

Fotoböcker

Ta en titt på fler moderna och klassiska designs för din bok här.

Vanliga frågor och svar om fotoalbum för barn

10 % rabatt din första beställning

när du registrerar dig för vårt nyhetsbrev!

Din e-postadress

Genom att fortsätta godkänner du de allmänna villkoren och har även läst integritetspolicyn. Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och villkor gäller.

Gå med i vår community

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Säker betalning

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa
 • Klarna

Våra varumärken

 • Photobox
 • Hofmann
 • PosterXXL

Certifieringar

 • Trygg e-handel

© Photobox 2022, registrerat säte är Z.A.C des Perriers, 37-39 rue De Beauce, 78500 Sartrouville, Frankrike.
Obs! Detta är vårt registrerade säte. Adressen ska inte användas för returer eller frågor till kundtjänst.
Användarvillkor och integritetspolicy uppdaterade med verkan från den 25 maj 2018. v3.1