Få 10% rabatt på din nästa beställning samt exklusiva rabatter om du anmäler dig på vårt nyhetsbrev! Anmäl dig här

Upp till 50% på hela hemsidan
 • Avslutas midnatt, måndag 3 april 2023
Fotoalbum för par
Fotoalbum för par

Fotoalbum för par

Ett år, tio år eller ett guldbröllop – oavsett hur lång din kärleksresa är, håll dina berättelser vid liv med en fotobok för par.

Behöver du inspiration?

Fotobok kärlek

Välj ditt favoritomslag

Har du svårt att välja fotobok? Låt oss hjälpa till (vi är experter på sånt här). Först och främst – välj rätt typ av omslag. Hur vill du presentera din fotobok för kärleken? (Det är en stor grej, faktiskt). Från minimalistisk till lite mer påfallande design – du kan välja mellan ett brett urval av fotoböcker. Vad passar era personligheter? Om ni är nyförälskade, så kan väl Fotobok Love passa bra? Inget förmedlar ett relationsbudskap som ett rött omslag med ett hjärtformat fönster. Om ni är lite längre in i förhållandet, men ändå vill belysa den känslomässiga sidan, kan ni välja Fotobok Lay Flat A4 – för att presentera relationens tidslinje från första början fram till idag.

Köp nu
Fotobok Prestige A4

Anpassa den på ditt sätt

Varje relation är unik och full av små privata skämt som bara du och din partner skrattar åt. Vi förstår det, och just därför har vi introducerat klistermärken, illustrationer och bakgrunder som kan användas för att specialanpassa ert fotoalbum. Ta med lite färg på fotobokens sidor och se hur dina foton kommer till liv med hjälp av våra klistermärken och illustrationer. Oavsett om du skenar iväg med designen eller föredrar en minimalistisk stil, så finns det något för alla och då menar vi verkligen alla.

Köp nu
Fotobok Lay Flat A4

Layout för din berättelse

När det kommer till layouten på din fotobok för kärlek, se till att det finns gott om plats för alla foton. Man behöver inte pressa in alla i foton i ett enda Instagram-collage. Tack vare vår Redigerare är det superenkelt att skapa den perfekta fotoboken för alla speciella tillfällen – en födelsedag, en årsdag eller bara för att säga tack till en speciell person - ett fotoalbum för kärlek.

Köp nu

Därför älskar vi dem …

Fotobok prestige kvadrat

Från telefon till papper

Att ta dina foton från sociala medier och sätta dem på en mer genomtänkt plats är halva nöjet när du skapar en fotobok. Med vår Fotobok Prestige Kvadrat kan du göra det. Lägg in era foton från Instagram och se hur er kärlekshistoria utvecklas. Det förstklassiga fotopappret gör att alla era foton ser fantastiska ut, från er första semester ihop till den första julen i ert nya hem. Den här fotoboken är perfekt om du vill ha något utöver det vanliga, en plats där du kan lägga upp era knasiga selfies och personliga skämt.

Fotobok lyx

Berätta en historia

Samla hela familjen och börja bläddra igenom Fotobok Lyx. Med sitt unikt formade fönster är det en bit av en historia för alla hem som vill visa upp sina foton för besökare, vänner och även brevbäraren. Vi erbjuder ett urval av färger för Fotobok Lyx, från neutrala till färgglada nyanser. Varför inte matcha färgen på fotoboken för kärlek med inredningen i ert hem? (Vi älskar matchande färger).

Fotobok Lay Flat Silverhalid A4

Hylla er kärlek

Våra fotoböcker för par är en hyllning till er kärleksresa. Foton samlas under åren och behöver ett hem istället för att glömmas bort i en fotoapp eller ännu värre, raderas av misstag. Vår Fotobok Lay Flat Silverhalid A4 är det perfekta minnet att lämna över till yngre generationer så att de kan värdesätta dina berättelser och hålla dem vid liv. Tack vare silverhalidpappret av hög kvalitet väcks fotona till liv direkt på pappret (säg adjö till foton av dålig kvalitet). Vår Redigerare gör designprocessen ännu enklare, så att du kan ta virtuell kontroll och skapa fotoböcker att vara stolt över.

Berätta din historia med en fotobok

Vi vet att det känns bra att ge presenter och *dessa* är de perfekta presenterna. Oavsett tillfälle har vi en personlig present till den där speciella personen. Ta dig tid att skapa en present av hög kvalitet och bli uppskattad för det under en längre tid framöver ...

Vanliga frågor – fotoalbum för par

10 % rabatt din första beställning

när du registrerar dig för vårt nyhetsbrev!

Din e-postadress

Genom att fortsätta godkänner du de allmänna villkoren och har även läst integritetspolicyn. Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och villkor gäller.

Gå med i vår community

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Säker betalning

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa
 • Klarna

Våra varumärken

 • Photobox
 • Hofmann
 • PosterXXL

Certifieringar

 • Trygg e-handel

© Photobox 2022, registrerat säte är Z.A.C des Perriers, 37-39 rue De Beauce, 78500 Sartrouville, Frankrike.
Obs! Detta är vårt registrerade säte. Adressen ska inte användas för returer eller frågor till kundtjänst.
Användarvillkor och integritetspolicy uppdaterade med verkan från den 25 maj 2018. v3.1