Få 10% rabatt på din nästa beställning samt exklusiva rabatter om du anmäler dig på vårt nyhetsbrev! Anmäl dig här

Upp till 50% på hela hemsidan
 • Avslutas midnatt, måndag 3 april 2023
Fotobok med text
Fotobok med text

Fotobok med text

En fotobok är redan en riktigt unik present, men tänk om du dessutom kunde lägga till egen text? Med våra fotoböcker med text kan du göra det och det finns så många att välja bland. Ett foto är värt tusen ord, men med tillagd text? Ännu bättre.

Inspiration för ditt husdjursfotoalbum

Som gjorda för varandra

Som gjorda för varandra

När du skapar din fotobok kan du välja att lägga till text i din personliga fotobok, något vi *starkt* rekommenderar. Vår Fotobok Lay Flat A4 har tillräckligt med utrymme och sidor för att du ska kunna vara generös med bildtexterna, så varför inte matcha dina unika ögonblick med en bildtext på sidan intill? Några av de här fotona kommer *definitivt* att behöva kontext.

Skapa nu
Som gjorda för varandra

En bra början

Vare sig det gäller början på er relation, ditt nya jobb eller välkomnandet av en nu familjemedlem så är det en bra idé att börja din fotobok med ett definierande kapitel. Vår Fotobok Prestige A4 är klassisk, snygg och fantastisk för *alla* tillfällen. Det hörs på namnet, eller hur? Sätt på dig tänkarhatten och börja skriva bildtexter – från gulliga till pinsamt fåniga.

Skapa nu
Fotobok Design

Önskar att du vore här

Vykort har helt ärligt inte trendat på många år. Att skapa en hel fotobok med dina äventyr som du kan visa familj och vänner ligger däremot helt rätt i tiden. Den är inte bara superkul att göra, den blir även ett fantastisk minne som hjälper dig att återuppleva semesterminnena när du vill. Med vår Fotobok Design får du båda två – en backpackers dröm. Lägg till dina vackra resefoton och ge dem små bildtexter: datum, plats, hur du kände dig och så vidare.

Skapa nu

Här är lite inspiration för dig

Bild

Det är superenkelt att lägga till text i fotoboken. När du väl vet hur man gör kommer du att vilja lägga till text varje gång. Gå till vår redigerare med den fotobok du valt och sätt igång.

 1. Välj en layout som har utrymme för text. Om layouten bara har utrymme för ett foto, kan du alltid ta bort fotot så att du får en sida med bara text.
 2. Dra textrutan till där du vill ha den och använd textpanelen för att börja skriva bildtexter.
 3. Sätt fart på kreativiteten med olika teckensnitt, färger och storlekar som passar fotobokens estetik.
Bild

Bröllopsfoton bör vårdas ömt och i bröllopskollektionen har vi fotoböcker för alla typer av vigslar – från mindre samlingar till stora ceremonier. När bröllopsaktiviteterna är över och ni är tillbaka från er smekmånad kan du skapa en Fotobok Lay Flat Kvadrat med alla foton från bröllopet tillsammans med bildbeskrivningar och andra texter. Ta med citat från gästernas tal, era löften till varandra eller varför inte låttexten till första dansen?

Bild

Er lilla guldklimp har anlänt och mängden babyfoton i kamerarullen bara växer varje gång de gör något sött. Ta fotona och omvandla dem till en babyfotobok. Det är något som är roligt att ha och du får dessutom tillbaka lite av mobilens minne. Vår Fotobok Kompakt är perfekt för att dokumentera barnens resa. De är smala och enkla att förvara på hyllor. Lägg till bildtexter till alla fotona: när de smakade ärtor för första gången eller när de började krypa.

Fotoböcker

Ta en titt på fler moderna och klassiska designs för din bok här.

Vanliga frågor om fotoböcker med text

10 % rabatt din första beställning

när du registrerar dig för vårt nyhetsbrev!

Din e-postadress

Genom att fortsätta godkänner du de allmänna villkoren och har även läst integritetspolicyn. Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och villkor gäller.

Gå med i vår community

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Säker betalning

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa
 • Klarna

Våra varumärken

 • Photobox
 • Hofmann
 • PosterXXL

Certifieringar

 • Trygg e-handel

© Photobox 2022, registrerat säte är Z.A.C des Perriers, 37-39 rue De Beauce, 78500 Sartrouville, Frankrike.
Obs! Detta är vårt registrerade säte. Adressen ska inte användas för returer eller frågor till kundtjänst.
Användarvillkor och integritetspolicy uppdaterade med verkan från den 25 maj 2018. v3.1