Viktig meddelande

Vi kommer att stänga denna webbplats den 15 augusti 2023. Om du håller på att skapa något, vänligen slutför din beställning senast den 13 augusti. Efter stängningen vill vi fortsätta att föreviga dina favoritminnen via vårt partner varumärke Önskefoto. Funderar du på något kan du läsa våra vanligaste frågor här.

50% på böcker, väggdekor & kort | 50JUNI

 • 30% på alla andra produkter | 30JUNI
 • Avslutas midnatt, måndag den 12 juni 2023

Minnesfotoböcker

Vi vet hur viktigt det är att hålla minnena säkra så att de kan fortsätta att berätta dina historier. Våra minnesfotoböcker är den perfekta platsen för att dokumentera viktiga tillfällen som förtjänar mer än bara ett inlägg på sociala medier.

Behöver du inspiration?

Imponera med en minnesfotobok

Dags för en födelsedag där du vill ge en present som verkligen gör intryck? Du kan sluta leta nu när du hittat vårt utbud av fotoböcker – allt du behöver för att föreviga de allra viktigaste minnena. Vår Årsbok är den perfekta födelsedagspresenten – oavsett vad jubilaren fyller. Använd Årsboken för att se tillbaka på era gemensamma minnen och fira att ni nu är ett år äldre.

Köp nu

Fira ett nytt liv

Vi välkomnar ett nytt liv till världen. Vi känner alla föräldrar som har mängder av söta babyfoton i sina telefoner och som har lagt upp vartenda ett av dem på sociala medier. Varför inte omvandla de där babyfotona till en söt minnesfotobok som du antingen kan behålla själv eller ge till familjemedlemmar – det blir till och med en fantastisk överraskning för nya föräldrar. Du kan välja vilken stil du vill för din minnesbok med babyfoton – artistisk, söt och lite tokig, eller varför inte fylla den med professionella foton?

Köp babyfotoböcker

Bevara det förflutna i en minnesbok

Har du supergamla foton som du vill bevara? Våra minnesböcker med foton är den bästa platsen att arkivera sentimentala minnen. Gamla foton är ofta ömtåliga, med böjda, lite trasiga kanter och kanske till och med bleknade. Men du behöver inte längre oroa dig. Skanna helt enkelt fotona och omvandla dem till ett fotoalbum med viktiga minnen. Föreställ dig bara dina äldre släktingars reaktion när du ger dem ett album med minnen från ungdomen – gamla familjefoton och glada ansikten på dansgolvet. Vår Fotobok Lay Flat A4 är perfekt när du vill använda skannade foton – premiumpappret av hög kvalitet väcker liv i de gamla fotona.

Köp nu

Därför älskar vi minnesböcker med foton ...

Fotobok Lyx

Från pärm till pärm

Omslaget på din minnesfotobok är det första alla kommer att se, så det måste göra ett slående intryck, eller hur? Ditt omslag kan säga mycket om dig och innehållet så välj och vraka. Vår Fotobok Lyx är ett perfekt val om du vill lyxa till det – med utrymme på omslaget så att du kan göra det personligt med ditt favoritfoto och ännu mer när du öppnar boken. Behandla omslaget som en förhandstitt på vad fotoboken innehåller.

Fotobok Prestige A4

Bli kreativ med layouter

Du kan göra våra minnesfotoböcker personliga och skapa din vision. Vill du berätta en historia med dina foton? Inga problem, lägg bara in dina foton från start till slut. Firar du en viktig födelsedag? Det första tonåret? Bli en 18-årig "vuxen"? Oavsett tillfälle så kommer dina foton att berätta sin historia utan att undanhålla några detaljer (dags att ta fram de pinsamma babyfotona). Med vår Fotobok Prestige A4 kan du skapa en layout från scratch med fotona du har, så om du vill använda mer än ett foto per sida så är den här minnesfotoboken rätt alternativ för dig.

Fotobok Fina Stunder

Från skärm till papper

Det är trevligt när släktingar lägger upp foton på sociala medier på din födelsedag, men skulle det inte vara ännu bättre om de gjorde en fotobok med bilderna? Vi håller helt och hållet med. Det är mycket mer meningsfullt och du kan behålla den livet ut. Fotobok Fina Stunder är perfekt när du vill ta dina foton från Instagram och sätta in dem direkt på sidan. Vår Redigerare gör det enkelt att skapa en minnesfotobok och det blir till en rolig upplevelse. Välj helt enkelt de foton du vill ha från antingen telefonen eller sociala medier. De är redo att placeras i boken.

Ta en titt på fler fotoböcker

Upptäck hela utbudet av fotoböcker och sätt igång att skapa den perfekta presenten för någon som har en speciell plats i ditt hjärta.

Vanliga frågor om minnesböcker med foton

10 % rabatt din första beställning

när du registrerar dig för vårt nyhetsbrev!

Din e-postadress

Genom att fortsätta godkänner du de allmänna villkoren och har även läst integritetspolicyn. Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och villkor gäller.

Gå med i vår community

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Säker betalning

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa
 • Klarna

Våra varumärken

 • Photobox
 • Hofmann
 • PosterXXL

Certifieringar

 • Trygg e-handel

© Photobox 2022, registrerat säte är Z.A.C des Perriers, 37-39 rue De Beauce, 78500 Sartrouville, Frankrike.
Obs! Detta är vårt registrerade säte. Adressen ska inte användas för returer eller frågor till kundtjänst.
Användarvillkor och integritetspolicy uppdaterade med verkan från den 25 maj 2018. v3.1