Viktig meddelande

Vi kommer att stänga denna webbplats den 15 augusti 2023. Om du håller på att skapa något, vänligen slutför din beställning senast den 13 augusti. Efter stängningen vill vi fortsätta att föreviga dina favoritminnen via vårt partner varumärke Önskefoto. Funderar du på något kan du läsa våra vanligaste frågor här.

50% på böcker, väggdekor & kort | 50JUNI

 • 30% på alla andra produkter | 30JUNI
 • Avslutas midnatt, måndag den 12 juni 2023

Små fotoböcker

De minsta fotoböckerna för livets största ögonblick. Våra små fotoböcker är perfekta för de som vill ge en liten present som gör ett stort intryck.

Små men imponerande fotoböcker

Försvinn aldrig in i bakgrunden igen

När du skapar en fotobok vill du försäkra dig om att den verkligen sticker ut (och inte försvinner bland de andra presenterna på festen) så använd färgglada bakgrunder för att verkligen framhäva de underbara minnena. Som med de flesta av våra små fotoböcker kan du matcha bakgrundsfärgen till dina foton i Fotobok Fina Stunder. Ett strandfoto? Ge det en havsblå eller sandfärgad bakgrund och låt dig tas tillbaka till det exakta ögonblicket.

Skapa nu
Fotobok Retro

Våga vara gammalmodig

Att dokumentera dina resor är ett roligt sätt att komma ihåg livets äventyr. Du kan skapa en fotobok som känns mer som en anteckningsbok i vår redigerare med Fotobok Retro. Du behöver inte ta med dig saxar, lim och andra små prylar. Välj bara foton, överför och skapa. Prova att ge fotona en vit ram för mer retrokänsla, och få dem att se ut som om de kom direkt från en highschoolfilm från 80-talet.

Skapa nu
Fotobok Retro

Ett proffs på att redigera foton

Du kan inte bara lägga till färgglada bakgrunder och teman i din lilla fotobok, med vår redigerare kan du även återuppfinna den helt och hållet. Du undrar förmodligen hur det ska gå till. Oroa dig inte, det är en superenkel och rolig process (vi lovar). När du väl har valt dina foton hittar du anpassningsalternativen på redigerarens vänstra sida. Du kan ändra fotonas layout, storlek och opacitet, och du kan till och med lägga till stickers för att ge fotona mer liv.

Skapa nu

Behöver du inspiration?

Bild

Med alla våra fotoböcker kan du överföra foton direkt från din kamerarulle och sociala medier när du skapar i appen. Överför direkt från Google Drive, Instagram eller Facebook för att använda alla härliga minnen som finns på dina sociala medier. Du behöver inte skrolla igenom tusentals foton på mobilen när du lätt hittar dem via dina sociala medier.

Bild

Även om våra små fotböcker är, tja, små är de ändå omtänksamma och unika presenter till dig själv eller någon du bryr dig om. Vi vet hur hektiskt livet kan vara så vi har gjort skapandeprocessen så snabb och enkel att praktiskt taget vem som helst kan göra en fotobok. Skapa antingen från mobilen om du är på språng eller i hemmets lugna vrå (med en kopp te kanske?).

Bild

Våra små fotoböcker passar alla personer och presentbehov, så välj den perfekta boken och sätt igång och skapa. Vi har våra klassiska små fotoböcker (våra bästsäljare) som Fotobok Fina Stunder. Vår lilla Fotobok Kompakt för en lite mer lågmäld bok och fotoböcker med specifika användningsområden som vår Fotobok Retro.

Fotoböcker

Ta en titt på fler moderna och klassiska designs för din bok här.

Vanliga frågor om små fotoböcker

10 % rabatt din första beställning

när du registrerar dig för vårt nyhetsbrev!

Din e-postadress

Genom att fortsätta godkänner du de allmänna villkoren och har även läst integritetspolicyn. Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och villkor gäller.

Gå med i vår community

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Säker betalning

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa
 • Klarna

Våra varumärken

 • Photobox
 • Hofmann
 • PosterXXL

Certifieringar

 • Trygg e-handel

© Photobox 2022, registrerat säte är Z.A.C des Perriers, 37-39 rue De Beauce, 78500 Sartrouville, Frankrike.
Obs! Detta är vårt registrerade säte. Adressen ska inte användas för returer eller frågor till kundtjänst.
Användarvillkor och integritetspolicy uppdaterade med verkan från den 25 maj 2018. v3.1