Viktig meddelande

Vi kommer att stänga denna webbplats den 15 augusti 2023. Om du håller på att skapa något, vänligen slutför din beställning senast den 13 augusti. Efter stängningen vill vi fortsätta att föreviga dina favoritminnen via vårt partner varumärke Önskefoto. Funderar du på något kan du läsa våra vanligaste frågor här.

50% på böcker, väggdekor & kort | 50JUNI

 • 30% på alla andra produkter | 30JUNI
 • Avslutas midnatt, måndag den 12 juni 2023
Stora fotoböcker
Stora fotoböcker

Stora fotoböcker

Skapa en fotobok full med livets största ögonblick. Våra stora fotoböcker är perfekta för de som vill ge bort en minnesvärd present och, lita på oss, de kommer definitivt att minnas den här

Här är lite inspiration

Fotobok Prestige A4

Kvalitetsfoton för en kvalitetsbok

Ett hem för dina favoritminnen. En plats där du kan visa både goda och *lite* pinsammare minnen. Vår Fotobok Prestige A4 är presenten du vill ge nära och kära (eller dig själv). Visa upp dina bästa foton på glansiga sidor och återupplev de *extra* unika minnena.

Skapa nu
Fotobok Lyx

Oavsett tillfälle

Födelsedagar? Bröllopsdagar? Studentexamen? Oavsett vad ni firar så är våra stora fotoböcker den perfekta presenten för att fira oförglömliga dagar. Prova vår Fotobok Lyx när du vill ge bort en present till en god vän eller familjemedlem – det är ett säkert sätt att visa omtanke.

Skapa nu
Fotobok Lay Flat A3

Ditt eget konstgalleri

Gör dina semesterfoton rättvisa och tryck dem i en stor fotobok. Ditt alldeles egna fotogalleri, fast i en bok. Ta panoramabilderna du tog av berget du besteg och sätt in dem över hela uppslag som en proffsfotograf. Vår Fotobok Lay Flat A3 är den perfekta stora fotoboken för att få de stora fotona att se helt fan-tastiska ut.

Skapa nu

Se helheten

Fotobok Prestige Kvadrat

Gör mesta möjliga av din stora fotobok genom att använda layouter på varje sida. På så sätt kan du lägga till massor av olika foton på varje sida. Smart, eller hur? I vår redigerare kan du välja olika layouter för dina foton, vilket innebär att du kan berätta dina historier genom hela fotoboken.

Fotobok Porträtt A4

Om du redan har valt din stora fotobok är det dags att börja skapa. Fotobokens framsida sätter tonen för resten av din berättelse, så ge den lite extra uppmärksamhet. Vad ska du sätta på framsidan? En familjeselfie? Ett foto från utlandsresan? Vad du än väljer bör du göra den minnesvärd och personlig för dig (eller vem du än ger bort den till). Och glöm inte att ge din stora fotobok en titel som din berättelse förtjänar.

Fotobok Lay Flat Kvadrat

Vårt utbud av stora fotoböcker är ... stort. Vi vill kunna erbjuda något för alla tillfällen och varje berättelse som du vill berätta med hjälp av unika foton. Från fotoböcker i A4/A3-format till kvadratiska (om du vill ha något annorlunda) – våra fotoböcker är perfekta för att visa upp de bästa minnena. Några av våra favoriter är Fotobok Lyx och Fotobok Lay Flat Kvadrat.

Fotoböcker

Ta en titt på fler moderna och klassiska designs för din bok här.

Vanliga frågor om stora fotoböcker

10 % rabatt din första beställning

när du registrerar dig för vårt nyhetsbrev!

Din e-postadress

Genom att fortsätta godkänner du de allmänna villkoren och har även läst integritetspolicyn. Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och villkor gäller.

Gå med i vår community

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Säker betalning

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa
 • Klarna

Våra varumärken

 • Photobox
 • Hofmann
 • PosterXXL

Certifieringar

 • Trygg e-handel

© Photobox 2022, registrerat säte är Z.A.C des Perriers, 37-39 rue De Beauce, 78500 Sartrouville, Frankrike.
Obs! Detta är vårt registrerade säte. Adressen ska inte användas för returer eller frågor till kundtjänst.
Användarvillkor och integritetspolicy uppdaterade med verkan från den 25 maj 2018. v3.1