Få 10% rabatt på din nästa beställning samt exklusiva rabatter om du anmäler dig på vårt nyhetsbrev! Anmäl dig här

Upp till 50% på hela hemsidan
 • Avslutas midnatt, måndag 3 april 2023
Personliga doppresenter
Personliga doppresenter

Personliga doppresenter

Den viktiga dagen närmar sig och det är dags att börja tänka på idéer för doppresenter för att fira det lilla underverket. Med hjälp av foton av vänner, familj och babyn kan du skapa en unik personlig doppresent som de aldrig glömmer.

Hämta inspiration

A4 Personlig fotobok

Boken i efterskott

Om du inte hann fixa en present innan dopet, men tog några riktigt bra bilder på själva dagen så är du halvvägs där! Skicka dem en Fotobok Premium med foton av familj och vänner när de firar den stora dagen med en glad baby i händelsernas centrum.

Skapa nu
Standardfoton

Föräldraprojektet

Letar du efter en present åt en mer kreativ familj? Framkalla äldre Foton i Standardformat från din vänskap med föräldrarna. Tillsammans med en vacker bok med tomma blad blir detta början på ett fotoalbum till babyn som föräldrarna kan fortsätta att sätta in foton i under årens lopp.

Skapa nu
Fyrkantiga magneter

Kärlek på distans

Skicka gratulationer på distans med ett set Kvadratiska Fotomagneter. Ta ett eller flera foton där du håller upp ett meddelande till föräldrarna och babyn, tillsammans med glada bilder av senaste gången ni alla var tillsammans!

Skapa nu

Så här skapar du de bästa personliga doppresenterna

Photo Block

Välj dina foton

Du är bjuden på dopet – det betyder att du är viktig för dem! Och det betyder också att du har gott om foton av babyn, familj och vänner som du kan göra till en bedårande personlig doppresent. Kom gång genom att välja ut dina favoriter – vad tror du om fotot från första gången du träffade babyn eller kortet som föräldrarna skickade till dig av den nyfödda?

Magneter

Välj present

Om du har fotona, så har vi definitivt presenten. Ta en titt på vårt urval av personliga doppresenter och hitta rätt present för dina foton och familjen! Är de lite mer sentimentala? Skapa ett särskilt fotoalbum som dopgåva – fyllt med foton av familj och nära vänner, med bildtexter som gör det ännu mer personligt. Något lite enklare? Skapa några magneter med foton av föräldrarna med babyn!

Poster

Gör presenten personlig

När du väl hittat rätt present är det dags att ta fram kreativiteten och ge den en personlig touch. På vissa personliga doppresenter kan du flytta runt fotona tills den ser precis ut som du vill ha den. Andra presenter kan du ge en personlig touch med en bildtext eller ett meddelande till babyn att läsa senare i livet. Gör dig redo för glada och överraskade tillrop när du lämnar över presenten – det här är en present som ingen förväntar sig!

Välja rätt personlig doppresent

Doppresenter tips

Dop, barnvälsignelser och namngivningar är högtider då familj och vänner samlas och firar, men det kan ibland vara svårt att komma på passande presenter. De bästa presenterna är dessutom de som varar bortom bebisåren, till skillnad från ett doparmband eller en leksak. Det är här personliga doppresenter träffar mitt i prick. Personliga, omtänksamma och helt unika – det här är presenter som ingen annan har och de kommer aldrig att få en likadan igen.

Det finns en personlig doppresent för alla från alla! Behöver du tips på doppresenter till tvillingar eller personliga doppresenter från faddrar? Inga problem. Mixa och matcha bland våra produkter och skapa en personlig doppresent till vardera baby med olika bakgrunder, färger, layouter och bildtexter. Du kan göra dem så personliga och kreativa du vill, och skapa en perfekt doppresent som kommer att gå till historien.

Tänk på vilken slags familj presenten är till när du väljer produkt. Är de mer sentimentala och traditionella eller lite mer originella och kreativa? Om du vill ha en mer traditionell present med en personlig touch, så är ett dopfotoalbum det bästa sättet att fira babyns resa fram till dopdagen. Om du inte har så många foton på babyn (de har trots allt inte levt så länge!) kan du skapa en personlig inramad doppresent och sätta strålkastarljuset på det bästa fotot. För en mer ovanlig present rekommenderar vi ett Fotopussel Ravensburger så att de kan roa sig med ett foto av sig själva när de blir lite äldre!

Frågor och svar om personliga doppresenter

10 % rabatt din första beställning

när du registrerar dig för vårt nyhetsbrev!

Din e-postadress

Genom att fortsätta godkänner du de allmänna villkoren och har även läst integritetspolicyn. Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och villkor gäller.

Gå med i vår community

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Säker betalning

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa
 • Klarna

Våra varumärken

 • Photobox
 • Hofmann
 • PosterXXL

Certifieringar

 • Trygg e-handel

© Photobox 2022, registrerat säte är Z.A.C des Perriers, 37-39 rue De Beauce, 78500 Sartrouville, Frankrike.
Obs! Detta är vårt registrerade säte. Adressen ska inte användas för returer eller frågor till kundtjänst.
Användarvillkor och integritetspolicy uppdaterade med verkan från den 25 maj 2018. v3.1