Personliga doppresenter
Personliga doppresenter

Personliga doppresenter

Den viktiga dagen närmar sig och det är dags att börja tänka på idéer för doppresenter för att fira det lilla underverket. Med hjälp av foton av vänner, familj och babyn kan du skapa en unik personlig doppresent som de aldrig glömmer.

Bästsäljare
Fotoböcker prestige A4 och XL

Fotobok Prestige A4 & A3

Välj en klassisk stil med en av våra bästsäljare.

Från 215,00kr 429,00kr

Fotobok lay flat A4/A3 med hårt premiumomslag

Fotobok Lay Flat A4 & A3

Använd två sidor för att visa dina panoramabilder – boken öppnas platt så att ingenting försvinner i mittvecket!

Från 250,00kr 499,00kr

Digital fotoframkallning

Foton i Standardformat

Framkalla alla de där minnena som är för bra för att lämna kvar på telefonen.

Från 1,50kr

Fotoposter kollage

Fotoposter Kollage

Sätt upp alla dina favoritbilder i strålkastarljuset med en stor Fotoposter kollage.

Från 99,00kr

Fotoblock

Fotoblock i Trä

Visa upp dina bästa foton var som helst med ett fristående fotoblock.

Från 129,00kr

Fotomagneter

Kvadratiska Fotomagneter

Omvandla ditt kylskåp till väggkonst med ett set om nio fotomagneter.

Set om nio från 149,00kr

Photo Magnets

Rektangulära Fotomagneter

Bli påmind om dina bästa minnen varje gång du öppnar kylskåpet.

Från 19,00kr

Ny design
Foton retro

Foton i Retrostil

Välj en 70-talsstil med de här vintageinspirerade fotona. Du kan till och med lägga till en text eller skriva på dem med filtpennor senare.

Från 5,00kr

Fotoremsa

Fotoremsor

Framkalla dina selfies med fotobåskänslai retrostil.

Från 29,00kr

Minneslåda i trä

Minneslåda i Trä

En robust låda med dina favoritpersoner på locket där du kan förvara dina skatter.

299,00kr

Ny storlek tillgänglig
Pussel

Fotopussel Ravensburger

Ha roligt tillsammans medan ni lägger ett pussel med ert favoritfoto.

Från 399,00kr

Premium
Fotobok lay flat premium A4

Fotobok Lay Flat Premium

Visa upp dina panoramafoton som ett fullfjädrat proffs med lay flat-binding och papper som verkligen ger liv åt färgerna.

Från 350,00kr 699,00kr

Hämta inspiration

A4 Personalised Photo Book

Boken i efterskott

Om du inte hann fixa en present innan dopet, men tog några riktigt bra bilder på själva dagen så är du halvvägs där! Skicka dem en Fotobok Premium med foton av familj och vänner när de firar den stora dagen med en glad baby i händelsernas centrum.

Skapa nu
Standard prints

Föräldraprojektet

Letar du efter en present åt en mer kreativ familj? Framkalla äldre Foton i Standardformat från din vänskap med föräldrarna. Tillsammans med en vacker bok med tomma blad blir detta början på ett fotoalbum till babyn som föräldrarna kan fortsätta att sätta in foton i under årens lopp.

Skapa nu
Square Magnets

Kärlek på distans

Skicka gratulationer på distans med ett set Kvadratiska Fotomagneter. Ta ett eller flera foton där du håller upp ett meddelande till föräldrarna och babyn, tillsammans med glada bilder av senaste gången ni alla var tillsammans!

Skapa nu

Så här skapar du de bästa personliga doppresenterna

Photo Block

Välj dina foton

Du är bjuden på dopet – det betyder att du är viktig för dem! Och det betyder också att du har gott om foton av babyn, familj och vänner som du kan göra till en bedårande personlig doppresent. Kom gång genom att välja ut dina favoriter – vad tror du om fotot från första gången du träffade babyn eller kortet som föräldrarna skickade till dig av den nyfödda?

Magnets

Välj present

Om du har fotona, så har vi definitivt presenten. Ta en titt på vårt urval av personliga doppresenter och hitta rätt present för dina foton och familjen! Är de lite mer sentimentala? Skapa ett särskilt fotoalbum som dopgåva – fyllt med foton av familj och nära vänner, med bildtexter som gör det ännu mer personligt. Något lite enklare? Skapa några magneter med foton av föräldrarna med babyn!

Poster

Gör presenten personlig

När du väl hittat rätt present är det dags att ta fram kreativiteten och ge den en personlig touch. På vissa personliga doppresenter kan du flytta runt fotona tills den ser precis ut som du vill ha den. Andra presenter kan du ge en personlig touch med en bildtext eller ett meddelande till babyn att läsa senare i livet. Gör dig redo för glada och överraskade tillrop när du lämnar över presenten – det här är en present som ingen förväntar sig!

Välja rätt personlig doppresent

Christening gifts

Dop, barnvälsignelser och namngivningar är högtider då familj och vänner samlas och firar, men det kan ibland vara svårt att komma på passande presenter. De bästa presenterna är dessutom de som varar bortom bebisåren, till skillnad från ett doparmband eller en leksak. Det är här personliga doppresenter träffar mitt i prick. Personliga, omtänksamma och helt unika – det här är presenter som ingen annan har och de kommer aldrig att få en likadan igen.

Det finns en personlig doppresent för alla från alla! Letar du efter doppresenter till tvillingar eller personliga doppresenter från faddrar? Inga problem. Mixa och matcha bland våra produkter och skapa en present till vardera baby med olika bakgrunder, färger, layouter och bildtexter. Du kan göra dem så personliga och kreativa du vill, och skapa en perfekt doppresent som kommer att gå till historien.

Tänk på vilken slags familj presenten är till när du väljer produkt. Är de mer sentimentala och traditionella eller lite mer originella och kreativa? Om du vill ha en mer traditionell present med en personlig touch, så är ett dopfotoalbum det bästa sättet att fira babyns resa fram till dopdagen. Om du inte har så många foton på babyn (de har trots allt inte levt så länge!) kan du skapa en personlig inramad doppresent och sätta strålkastarljuset på det bästa fotot. För en mer ovanlig present rekommenderar vi ett Fotopussel Ravensburger så att de kan roa sig med ett foto av sig själva när de blir lite äldre!

Frågor och svar om personliga doppresenter

Gå med i vår community

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Säker betalning

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa
 • Klarna

Våra varumärken

 • Photobox
 • Hofmann
 • PosterXXL

Certifieringar

 • Trygg e-handel

© Photobox 2021, registrerat säte är Z.A.C des Perriers, 37-39 rue De Beauce, 78500 Sartrouville, Frankrike. Obs! Detta är vårt registrerade säte. Adressen ska inte användas för returer eller frågor till kundtjänst. Användarvillkor och integritetspolicy uppdaterade med verkan från den 25 maj 2018. v3.1