Viktig meddelande

Vi kommer att stänga denna webbplats den 15 augusti 2023. Om du håller på att skapa något, vänligen slutför din beställning senast den 13 augusti. Efter stängningen vill vi fortsätta att föreviga dina favoritminnen via vårt partner varumärke Önskefoto. Funderar du på något kan du läsa våra vanligaste frågor här.

50% på böcker, väggdekor & kort | 50JUNI

 • 30% på alla andra produkter | 30JUNI
 • Avslutas midnatt, måndag den 12 juni 2023
Väggdekorationer med foto collage
Väggdekorationer med foto collage

Tavlor och presenter med fotokollage

Du har så många fantastiska foton att välja mellan – hur väljer du bara ett? Svaret: välj alla. Visa upp dem i stil med vårt utbud av presenter och tavlor med fotokollage – gör dem personliga och släpp loss kreativiteten.

Hämta inspiration

Canvastavlor

Allt annat än tricksiga triptyker

Har du ett panoramafoto av en stad som du är särskilt förtjust i? Dela upp det i tre sektioner på en kollagetavla och beundra det tre gånger så mycket. De kallas för triptyker (en bild som är uppdelad i tre delar) och det är ett fantastiskt sätt att visa upp foton av vyer. För att skapa en triptyk med Photobox beskär du bilden i tre delar – vi rekommenderar att du använder ett verktyg som Photobox för att det ska bli riktigt bra, och sedan laddar du bara upp tre separata tavlor. Varför canvas? Det ger fotot en textur som papper inte kan slå.

Skapa nu
Canvastavla kollage

Deras första utställning

Från att fylla skissblock till att täcka kylskåpet med teckningar – det finns inget som stoppar er lilla konstnär. Men många teckningar senare börjar belamringsfobin inuti dig att undra var du kan spara deras värdefulla portfölj då allt fler teckningar med sneda hundar dyker upp ... Vad tror du om att ta deras galleri till nästa nivå med ett fotokollage? Omvandla några Fotoposter Kollage till deras allra första utställning där hemma för att boosta deras spirande konstentusiasm. Säg åt Tate att hålla ögonen öppna, en spirande konstnär tar sats ...

Skapa nu
Fotobok Lyx Mosaik

Bokstavligen

Du vet vad de säger: en bild säger mer än tusen ord. Det stämmer fortfarande, men för den här idén till ett fotokollage målar vi bara en. Släpp loss kreativiteten med kollageomslaget på våra Fotoböcker Lyx Mosaik och säg hej till starten på din nya reseboksserie.

Skapa nu

Så gör du ett fotokollage

Enkla foto collage

Den enkla biten

Så du har några fantastiska foton undangömda, men hur väljer du ut bara ett? Väljer du det söta fotot av din lillasyster på hennes födelsedag eller det med hunden där han är uppklädd med fluga? Det är där våra fotokollage tar hem segern. Om beslutsfattande inte är din styrka så har du hamnat rätt. Varför välja när du kan använda båda två? Gör ett fotokollage med 5, 18, 30 och fler foton än du kan föreställa dig (det finns utrymme för många!) och omge dig med alla de foton som är för bra för att leva utan. Med vår utbud av fotokollage kan du skapa tryggt med vetskap om att alla kommer med, och att alla dina favoritfoton får en egen speciell plats.

Fotomugg med färg

Den roliga biten

När du har funderat ut hur många foton du vill använda är du redo att börja gå igenom vårt utbud av fotokollage för att hitta det rätta. Oavsett om du letar efter en fotokollagepresent åt någon speciell eller något åt dig själv så finns den en mängd fotopresenter som bara väntar på att du ska göra dem personliga. Svårt att leva utan kaffe? Välj en av våra fotomuggar. Selfiedrottning? Prova på ett personligt mobilskal. Om du vill förnya hemmet kan du välja en av våra väggdekorationer med fotokollage. Du har stora valmöjligheter med våra fotokollagetavlor och de är perfekta för alla tillfällen (och alla budgetar) när du vill ge bort en personlig present.

Fotobok

Den spännande biten

Favoritfoton, klart. Snygg fotopresent, klart. Vad saknas, undrar du? Vi har sparat det bästa till sist. För många av våra kollageprojekt kan du lägga till något extra med färgglada bakgrunder, illustrationer och olika layouter för dina foton. Få mammas födelsedagspresent att sticka ut med hennes favoritfärg eller styla dina resefoton med en förskjuten layout så att du kommer ihåg vilket drömfoto som togs först. På vissa fotokollagepresenter kan du till och med lägga till bildtexter – perfekt när du vill få med ett litet meddelande till mottagaren eller ge dina kollageprojekt ett sammanhang. Ser det bra ut? Du är redo för att beställa dina kollagefoton online och det är nu det blir det riktigt spännande ...

Väggdekorationer

Väggdekorationer

Välj ett foto och låt oss göra om det till en väggdekoration – kolla in resten av vår samling väggdekorationer.

Varför göra ett fotokollage?

Tavlor och presenter med foto collage

Du kanske har en mängd foton att välja bland, eller så kanske du vill få motivation att börja ta fler – vad det än gäller så har du hamnat rätt. Välj några eller mängder av foton för att göra ett fotokollage för din vägg, telefon, inredning och mer – det finns en mängd olika produkter att välja mellan, och vi är övertygade om att du kommer att älska varenda en.

Fotokollage blir fantastiska presenter att överraska dina nära och kära med, och de bli även fantastiska gåvor åt dig själv (ja, varför inte?). De visar verkligen hur bra du känner mottagaren och hur många minnen ni har delat tillsammans längs vägen. Om du shoppar för hemmet så kan du snart liva upp ett tråkigt hörn med en färgsprakande blandning av alla dina favoritfoton. Du kan trycka fotokollage med olika layouter, bakgrunder och illustrationer för att göra det så färgglatt eller elegant du vill. På vissa av våra fotokollage kan du lägga till text för att uppmärksamma det du kollagerar.

Frågor och svar om fotokollagetavlor och -presenter

10 % rabatt din första beställning

när du registrerar dig för vårt nyhetsbrev!

Din e-postadress

Genom att fortsätta godkänner du de allmänna villkoren och har även läst integritetspolicyn. Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och villkor gäller.

Gå med i vår community

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Säker betalning

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa
 • Klarna

Våra varumärken

 • Photobox
 • Hofmann
 • PosterXXL

Certifieringar

 • Trygg e-handel

© Photobox 2022, registrerat säte är Z.A.C des Perriers, 37-39 rue De Beauce, 78500 Sartrouville, Frankrike.
Obs! Detta är vårt registrerade säte. Adressen ska inte användas för returer eller frågor till kundtjänst.
Användarvillkor och integritetspolicy uppdaterade med verkan från den 25 maj 2018. v3.1