Viktig meddelande

Vi kommer att stänga denna webbplats den 15 augusti 2023. Om du håller på att skapa något, vänligen slutför din beställning senast den 13 augusti. Efter stängningen vill vi fortsätta att föreviga dina favoritminnen via vårt partner varumärke Önskefoto. Funderar du på något kan du läsa våra vanligaste frågor här.

50% på böcker, väggdekor & kort | 50JUNI

 • 30% på alla andra produkter | 30JUNI
 • Avslutas midnatt, måndag den 12 juni 2023
Årsbok
Årsbok

Presenter till lärare

De hjälpte dig igenom varje prov, läxa, utmaning och kluriga ekvation. Nu är det dags att säga tack med en present till lärare som hen aldrig kommer att glömma. Upptäck vårt utbud av unika lärarpresenter som du kan göra personliga med foton av klassen och ett personligt meddelande som säger ”Vi kommer att sakna dig!”.

Hämta inspiration

Musmatta

Lärarens gullegris

När det gäller att vara lärarens gullegris, så kan ingen slå deras eget husdjur. Leta upp ett foto av när din lärare hade med sig sin hund till skolan eller från husdjurens dag och tryck det på en Musmatta. Om läraren inte har ett husdjur kan du använda ett foto på hens favoritdjur istället för att liva upp skrivbordet.

Skapa nu
Fotounderlägg

Konstkännare

Om de älskar konst (eller de kanske är bildlärare) kan du göra ett set Fotounderlägg med färggranna mönster och designer. Om du letar efter presentidéer för förskolelärare, varför inte överföra några teckningar som ditt barn ritat i bilden för ett extra personligt inslag.

Skapa nu
Nyckelring

En present att behålla

Det är omöjligt för lärare att hålla reda på nycklarna, så ge dem en present som de aldrig vill lägga ifrån sig. Lägg till ett roligt foto med klassen för en avslutningspresent, eller kanske ett citat från lärarens favoritförfattare för daglig inspiration.

Skapa nu

Hur skapar jag en unik present till lärare?

Fotomugg

Gör dem praktiska

Lärarens skoldag är vanligtvis fullbokad (men din lärarpresent kommer att locka fram ett leende), så varför inte ge bort något som hjälper till att lysa upp dagen? Om dina lärare inte kan leva utan sitt morgonkaffe kan du ge dem en Enkel Fotomugg eller ett set med Fotounderlägg. Om de alltid lånar (och tappar!) pennor kan du ge dem ett Personligt Pennfodral som hjälper dem att hålla ordning. En present för lärare som är både praktisk och personlig lyfter humöret varje gång de får syn på den och de kan använda den varje dag. De kommer aldrig att glömma sin favoritelev!

Skrivbordsalmanacka

Gör dem personliga

De bästa presenterna för lärare från elever är de som är lite sentimentala. Du skulle kunna köpa en opersonlig kalender som lärarpresent, eller så kan du skapa en Skrivbordsalmanacka med foton av klassen. Vi vet vilken vi skulle föredra. Välj foton från skolavslutningar och skolutflykter och avrunda året med ett skolfoto som får läraren att känna sig stolt. Att lägga till meningsfulla foton ger din present ett omedelbart mervärde och dig några extra pluspoäng.

Fotobok – present lärare

Gör dem oförglömliga

Oavsett om du letar efter presentidéer för förskollärare eller gymnasielärare så förtjänar de något som är värt att spara i många år. De har trots allt funnits där varje dag och gjort matte kul (vilket inte är den lättaste ...). Det här är din chans att visa dem hur mycket du uppskattar allt de gjort (och att de verkligen gjort ett intryck), så vad du än väljer ska du se till att det är en present de aldrig glömmer. Allt med ett personligt tackmeddelande, ett klassfoto eller en serie foton från skolresor kommer att vara något de alltid kommer att bevara.

Photo Gifts

Fotopresenter

Letar du efter fler presenter för att glädja? Upptäck vårt utbud av fotopresenter.

Varför är personliga presenter till lärare bäst?

Årsbok

Om du funderar på att köpa en present till din lärare är chansen stor att denne lagt ner extra energi från allra första skoldagen. Fantastiska lärarpresenter är de som säger tack, men de bästa presenterna för lärare från elever är de med lite extra personlighet som verkligen visar hur mycket du uppskattar allt som läraren gjort. Något med lite mer ”hemmagjord” känsla sticker alltid ut från mängden, eller hur? Kombinera den här självgjorda stilen med vår förstklassiga kvalitet så har du vårt utbud av unika lärarpresenter.

Oavsett vilken slags lärare du handlar för så kan du skräddarsy din personliga present till lärare med egna foton och designer. Letar du efter presentidéer för idrottslärare? Inga problem. Leta bara upp några foton från idrottsdagar för en Fotokalender som hen kan skriva ner alla sina matchdagar i! Eller om du är på jakt efter en gåva för musiklärare, varför inte lägga till några foton från skolkonserten till en Personlig Anteckningsbok? Den ger lite extra inspiration att skriva ner texter eller noter på språng. Om du vill göra ett mer bestående intryck med en present som din lärare aldrig glömmer kan du välja vår Årsbok. Det är en förstklassig present som är perfekt om du har en stor samling med skolfoton som du vill dela med din lärare. Fönsteromslaget med det utskurna årtalet gör att hen aldrig glömmer er årskull och boken får en permanent plats i bokhyllan.

Frågor och svar om personliga presenter till lärare

10 % rabatt din första beställning

när du registrerar dig för vårt nyhetsbrev!

Din e-postadress

Genom att fortsätta godkänner du de allmänna villkoren och har även läst integritetspolicyn. Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och villkor gäller.

Gå med i vår community

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Säker betalning

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa
 • Klarna

Våra varumärken

 • Photobox
 • Hofmann
 • PosterXXL

Certifieringar

 • Trygg e-handel

© Photobox 2022, registrerat säte är Z.A.C des Perriers, 37-39 rue De Beauce, 78500 Sartrouville, Frankrike.
Obs! Detta är vårt registrerade säte. Adressen ska inte användas för returer eller frågor till kundtjänst.
Användarvillkor och integritetspolicy uppdaterade med verkan från den 25 maj 2018. v3.1