Viktig meddelande

Vi kommer att stänga denna webbplats den 15 augusti 2023. Om du håller på att skapa något, vänligen slutför din beställning senast den 13 augusti. Efter stängningen vill vi fortsätta att föreviga dina favoritminnen via vårt partner varumärke Önskefoto. Funderar du på något kan du läsa våra vanligaste frågor här.

50% på böcker, väggdekor & kort | 50JUNI

 • 30% på alla andra produkter | 30JUNI
 • Avslutas midnatt, måndag den 12 juni 2023
Magnetiska Fotoremsor
Magnetiska Fotoremsor

Presenter för pojkvän

Hittar du inte de rätta orden för att tala om hur du känner? Säg det med foton istället. Våra personliga presenter för pojkvänner finns här för att få din man att känna sig uppskattad på sin födelsedag, julafton, bröllopsdag eller bara ”för att”.

Hämta inspiration

Magnetiska Fotoremsor

Resekamrater

Ni har aldrig en tråkig stund när ni åker på äventyr tillsammans och det kan kännas långsamt att vänta på nästa ... Ta Magnetiska Fotoremsor till hjälp och påminn honom om de höga topparna och de mörka barerna ni upptäckte när ni reste jorden runt tillsammans. Om du vill ge honom en vink om att det är dags att börja kolla flyg igen kan du hämta några foton av era drömresmål från kostnadsfria platser som Pixaby för att inspirera honom. Det skulle kunna vara vi ...

Skapa nu
Fotounderlägg

Stor kärlek, liten budget

Om du verkligen vill skämma bort honom men inte riktigt har råd att lägga ut pengar just nu, kan du välja en av våra små presenter för pojkvänner. Skippa vinbarerna och servera dina specialblandade cocktails med lite snygg hemdekor. Para ihop dem med våra fotounderlägg som en överraskning så att han dricka sina Martinis och Daiquiris i stil. Välj ett mönster för hans underlägg som matchar temat för din ”bar” (Hawaii eller Tiki brukar funka bra) eller blanda det med bilder av hans favoritdrycker.

Skapa nu
Magneter

Han är magnetisk

... och det är även våra fotomagneter. Vi skulle säga att det är en perfekt kombination. Leta upp hans snyggaste foton för ett set med fotomagneter som han stolt kan pryda sitt gym- eller kylskåp med. Om ni befinner i början av er relation är de här personliga presenterna till pojkvännen bra eftersom de är lite mindre, men ändå kan betyda mycket. En romantisk paradox.

Skapa nu

Så gör du unika presenter för pojkvänner

Fotoblock

Var kreativ

Våra personliga presenter för pojkvänner skiljer sig från alla andra presenter. Varför? För att de designats av dig. Du har en imponerande samling foton gömda i kamerarullen och det innebär att du redan har allt du behöver för att skapa en fantastisk present. Använd foton av er två tillsammans för att skapa sentimentala presenter för pojkvännen. Om det inte är din grej kan du använda ett foto av ett resmål, band eller konstverk han gillar. Vårt löfte till dig är högkvalitativa tryck på förstklassigt material – alltid. Resten är upp till dig!

Fotoplattor

Var dig själv

Ingen känner honom bättre är du. Den mest omtänksamma presenten för en pojkvän är den som kommer direkt från hjärtat, med små personliga inslag som bara han känner igen. Alla våra personliga presenter till honom kan anpassas med ett eller flera foton och på några av dem kan du till och med lägga till text (husdjursnamn och interna skämt välkomnas). Så oavsett om det är till en första bröllopsdag, en födelsedagspresent eller helt enkelt en liten gåva för att han förtjänar det så tycker vi att du ska skapa något åt honom som han inte vill släppa taget om, precis som dig.

Magisk Fotomugg

Var spontan

Vi har precis vad du behöver. Det bästa med personliga presenter för pojkvänner är att de alltid är spontana. De kan gissa hur mycket som helst, men de kommer aldrig att förvänta sig en present som den här. Men om du verkligen vill satsa stort kan du sätta fart på kreativiteten med ett gäng små presenter för pojkvänner och förbereda en skattjakt åt honom. Som Magnetiska Fotoremsor med foton från er första dejt när ni drack det där fantastiskt goda is...kaffet? Det kan bara leda till kaffemuggar ... bingo! En mystiskt svart mugg som han aldrig sett förut (vänta tills koppen fylls och voilà, det är vår Magiska Fotomugg).

Photo Gifts

Fotopresenter

Letar du efter fler presenter för att glädja? Upptäck vårt utbud av fotopresenter.

Varför är en personlig present till pojkvän bäst?

Canvastavlor

En speciell present som visar honom att han betyder allt för dig behöver inte betyda att du spränger banken. Våra personliga presenter till pojkvänner sträcker sig från stora till små, och alla har samma överlägsna kvalitet. Slå på stort med en av våra väggdekorationer eller ge bort flera små presenter att överraska honom med, som våra Magiska Fotomuggar och Magnetiska Fotoremsor.

Visst, rakhyvlar, strumpor och olika saker med favoritlagets logga kan vara bra presenter för pojkvänner, men varför nöja sig med det när du kan skapa något enastående (och romantiskt)? Det finns trots allt ingen som honom, så varför ge honom en helt vanlig present? Visa honom att han är en på miljonen med en av våra unika presenter för pojkvänner som du gjort med foton av er två tillsammans. Från första dejten till stora årsdagar – välj foton fyllda med skratt, semestrar och mysiga stunder för hans present. För några av våra mer omtänksamma presenter för pojkvänner kan du till och med lägga till text med ett eget meddelande för honom och göra den personlig med hans favoritfärger. Han kommer aldrig att glömma en så unik present som den här ...

Frågor och svar om personlig present till pojkvän

10 % rabatt din första beställning

när du registrerar dig för vårt nyhetsbrev!

Din e-postadress

Genom att fortsätta godkänner du de allmänna villkoren och har även läst integritetspolicyn. Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och villkor gäller.

Gå med i vår community

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Säker betalning

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa
 • Klarna

Våra varumärken

 • Photobox
 • Hofmann
 • PosterXXL

Certifieringar

 • Trygg e-handel

© Photobox 2022, registrerat säte är Z.A.C des Perriers, 37-39 rue De Beauce, 78500 Sartrouville, Frankrike.
Obs! Detta är vårt registrerade säte. Adressen ska inte användas för returer eller frågor till kundtjänst.
Användarvillkor och integritetspolicy uppdaterade med verkan från den 25 maj 2018. v3.1