Få 10% rabatt på din nästa beställning samt exklusiva rabatter om du anmäler dig på vårt nyhetsbrev! Anmäl dig här

Upp till 50% på hela hemsidan
 • Avslutas midnatt, måndag 3 april 2023
Fotopresenter för nyfödda
Fotopresenter för nyfödda

Personlig present till nyfödda

Vem kunde väl ana att en så liten person kunde skapa så mycket uppståndelse? Skapa gulliga personliga babypresenter som varar livet ut och tala om för dem att du är glad att de kommit till världen, eller hitta idéer på presenter till nyblivna mammor och tala om för henne att hon redan gör ett strålande jobb.

Hämta inspiration

Kudde

Den bästa myspresenten

Skapa babymjuka fotokuddar som de kan mysa med när det är dags att vila eller ha som stöd i barnstolen. Använd ett foto av deras små fotavtryck i sanden eller av föräldrarna när de håller dem för första gången för en riktigt kramgo present.

Skapa nu
Canvas

Ertappad på canvas

De bästa fotona är inte alltid av söta leenden. Ibland är det roligare med fotot där du tog dem på bar gärning med handen i syltburken ... bokstavligt talat. Välj ditt favoritfoto för en Canvastavla och få hela familjen att skratta. Den sura minen första gången de smakade citron eller det förtjusta leendet när de grävde ner händerna i födelsedagstårtan – det är vinnarna!

Skapa nu
Fina stundre bok

Från mage till baby

Den här är för mamma och babyn! Om du fortfarande har ultraljudskorten sparade någonstans och foton av mamman när hon var som allra störst, kan du sätta in dem tillsammans med några foton på den lille krabaten i en Fotobok Fina Stunder. Det finns inget bättre hem för personliga babyfoton om du vill visa de små milstolparna som ledde fram till den stora dagen!

Skapa personlig present till bebis nu

Varför är personliga presenter för nyfödda de bästa presenterna?

Baby fotobok

De visar omtanke

Ingenting gör ett större intryck på nyblivna föräldrar än babypresenter med foton. Oavsett om det är ett foto du tog i smyg när du träffade den lille krabaten för första gången eller foton som du fått skickade till dig av det lilla underverket, så låt dem väcka känslor med en babyfotopresent.

A4 Personlig fotobok

De är enkla att skapa

Du behöver inte springa runt på stan och leta efter rätt färg och storlek. Med babyfoton inom räckhåll är det bara att ta fram kreativiteten. Ta en titt på vårt urval av produkter för att hitta en unik babyfotopresent, välj den du gillar bäst och börja överföra dina foton. På vissa produkter kan du lägga till ett eget meddelande till babyn och göra dem personliga med olika färger och bakgrunder.

Bild på nyfödd bebis

De behåller dem livet ut

Visst, du kan ge dem en rosa eller blå ballong som luften går ur efter några dagar ... eller så kan du skapa en babyfotopresent som vara livet ut. De blir snart för stora för både kläder och leksaker, men en personlig babypresent med foton från deras första dag kan de (eller föräldrarna!) behålla för alltid.

Hitta rätt presenter för nyfödda och mammor

Babyfoto – personlig present nyfödd

Det kan vara svårt att komma på originella och överkomliga idéer på babypresenter. Alla barn växer och dyra spjälsängar och leksaker känns lite kliché och är ganska dyra, men vad tror du om att ge dem något som ingen annan har tänkt på och som inte kostar skjortan? En fotobok fylld med foton av alla ultraljudsbilderna de skickade till dig eller en babyfototavla med ett foto från dagen de kom hem – det här är de personliga presenter till bebis som överträffar allt.

Från ettårsdagar till personliga presenter till nyfödda – hitta en babypresentidé som passar den lilla babyn som du vill hylla. Skäm bort dem med ett set babymjuka fotokuddar som de kan luta sig mot tills de kan sitta på egen hand, eller skapa ett set Kvadratiska Fotomagneter för kylskåpet som håller föräldrarna sällskap under nattens matningar!

Frågor och svar om personliga presenter till nyfödda

10 % rabatt din första beställning

när du registrerar dig för vårt nyhetsbrev!

Din e-postadress

Genom att fortsätta godkänner du de allmänna villkoren och har även läst integritetspolicyn. Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och villkor gäller.

Gå med i vår community

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Säker betalning

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa
 • Klarna

Våra varumärken

 • Photobox
 • Hofmann
 • PosterXXL

Certifieringar

 • Trygg e-handel

© Photobox 2022, registrerat säte är Z.A.C des Perriers, 37-39 rue De Beauce, 78500 Sartrouville, Frankrike.
Obs! Detta är vårt registrerade säte. Adressen ska inte användas för returer eller frågor till kundtjänst.
Användarvillkor och integritetspolicy uppdaterade med verkan från den 25 maj 2018. v3.1