Få 10% rabatt på din nästa beställning samt exklusiva rabatter om du anmäler dig på vårt nyhetsbrev! Anmäl dig här

Upp till 50% på hela hemsidan
 • Avslutas midnatt, måndag 3 april 2023
Resebilder och resepresenter
Resebilder och resepresenter

Resebilder resebok och resepresenter

Letar du efter en perfekt present för familj eller vänner som gillar att resa? Eller du kanske saknar att resa och vill återuppleva dina minnen med en resebok? Det är här våra personliga resepresenter kommer in. De är tillverkade för att få dina äventyr att vara längre än jetlaggen!

Hmm, vad kan jag göra med mina resebilder?

Enamel Mug

En smak av äventyr

Vare sig du vill förnya muggsamlingen eller ge bort en perfekt present till en reseälskare, så är en lätt personlig resemugg det perfekta tillskottet i varje jetsetters köksskåp. Tryck upp till tre bilder på muggen om du inte kan bestämma dig för vilken soluppgång du ska välja ...

Köp nu
Retro resebilder

Retro är tillbaka

Hylla nostalgin med Foton i Retrostil! Det finns inga gränser för vad du kan göra med våra framkallade foton på Soho Century-papper: skapa fotoalmanackor, dekorera en tom vägg med minnen från dina äventyr eller ge bort dem till dina reseälskande vänner.

Köp nu
A4/A3 Personalised Hard Cover Book

Äventyrliga minnen

Höj presentribban med en resebok med foton, hårt omslag och glansigt papper som sent kommer att glömmas. Den skapar intresse runt vilket soffbord som helst.

Köp nu

Ta en titt på de här resepresenterna ...

Fotobrickor

Improvisatören

Dekorera utan långsiktiga beslut. Vår fotoplattor är gjorda för att sätta upp och flytta runt! Om du alltid går och funderar på nästa resmål kan du göra en resmålsönskelista och sätta upp den med självhäftande flikar, utan att skada väggarna. Peru står på tur. Eller kanske Japan ...

Köp nu

Fyrkantiga kylskåpsmagneter

Skaparen av reselistor

Skapa en egen världskarta hemma med hjälp av våra Kvadratiska Fotomagneter. De är tillverkade i lätthanterligt flexibelt material, så varför inte flytta runt dina favoritresmål och semesterresor som inspiration inför nästa resa?

Köp nu

Klassiska fotoaffischer

Den spirande fotografen ### Visa upp dina resebilder med en Fotoposter. Ett fantastiskt tillskott i alla spirande fotografers dekor – dessa högkvalitativa posters kan designas med fem olika riktningar, valet är ditt!

Köp nu

Canvastavla

Vare sig du är en modig upptäcktsresande eller letar efter presenter åt äventyrliga vänner kan du låta våra presenter och dekorationer med resetema ta över jobbet. Med personliga detaljer av högsta kvalitet och snygga produkter kan du lugnt välja en unik resepresent åt dig själv eller någon annan.

Skapa ett äventyrsfyllt resefotoalbum med vår Fotobok Prestige, Fotobok Retro eller Fotobok omslag med runt fotooch välj den stil som passar din personlighet.

Letar du efter presenter åt par som reser? Ta en titt på våra Foton i Retrostil och omvandla deras minnen till riktiga foton istället för att låta dem stanna kvar i molnet. Nostalgi är på väg tillbaka med dunder och brak, så varför inte ta för dig?

En bra och lite annorlunda resepresent till henne är en Personlig Badhandduk – om hon nu gillar att koppla av vid poolen. Behöver du resepresenter till honom? En emaljmugg till kaffet är en värdig kandidat.

Det behöver inte vara svårt att hitta en rolig resepresent. Photobox täcker alla behov.

Frågor och svar om resebilder och resepresenter

10 % rabatt din första beställning

när du registrerar dig för vårt nyhetsbrev!

Din e-postadress

Genom att fortsätta godkänner du de allmänna villkoren och har även läst integritetspolicyn. Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och villkor gäller.

Gå med i vår community

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Säker betalning

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa
 • Klarna

Våra varumärken

 • Photobox
 • Hofmann
 • PosterXXL

Certifieringar

 • Trygg e-handel

© Photobox 2022, registrerat säte är Z.A.C des Perriers, 37-39 rue De Beauce, 78500 Sartrouville, Frankrike.
Obs! Detta är vårt registrerade säte. Adressen ska inte användas för returer eller frågor till kundtjänst.
Användarvillkor och integritetspolicy uppdaterade med verkan från den 25 maj 2018. v3.1