Viktig meddelande

Vi kommer att stänga denna webbplats den 15 augusti 2023. Om du håller på att skapa något, vänligen slutför din beställning senast den 13 augusti. Efter stängningen vill vi fortsätta att föreviga dina favoritminnen via vårt partner varumärke Önskefoto. Funderar du på något kan du läsa våra vanligaste frågor här.

50% på böcker, väggdekor & kort | 50JUNI

 • 30% på alla andra produkter | 30JUNI
 • Avslutas midnatt, måndag den 12 juni 2023
Magnetiska fotoremsor
Magnetiska fotoremsor

Presenter till bästa vänner

Genom livets upp- och nedgångar har du och dina vänner följt varandra. Ge bort en present som är lika unik som er vänskap, redo att inspirera till nya ögonblick som är värda att fira tillsammans. Oavsett om du letar efter en present för en gravid vän, presenter för din bästa vän eller bara presentidéer för vänner i största allmänhet så finns vi här för att hjälpa dig.

Hämta inspiration

Fotoposter

För den nya husägaren

De har tagit ett stort steg in i vuxenlivet och lagt upp en bild på sina nycklar i gruppchatten – hurra! Skicka en present till en vän som precis ska flytta in i sitt drömhus. Det kommer att inspirera till en ny era med historier som ni skapar tillsammans i det här nya kapitlet av deras liv. Vi har svårt att tänka oss något bättre än en Fotoposter. Oavsett om du köper en digital bild som du omvandlar till en väggdekoration eller använder den gulligaste bilden av deras husdjur, så kommer de att älska att göra sitt hus till ett hem tack vare dig.

Skapa nu
Magnetiska Fotoremsor

För resekamraten

Presentidéer för vänner behöver inte vara komplicerade eller orsaka stress – det är trots allt något speciellt som kommer från dig! Ta våra Magnetiska Fotoremsor till exempel: de är det bästa sättet att säga ”Låt oss skapa fler minnen tillsammans”. Samla ihop alla era bästa semesterbilder (glöm inte sabbatsåret '06 tillsammans) och omvandla dem till roliga inslag för köket. Varje gång de hämtar något att äta ser de dem och ler – det kan till och med inspirera till en gruppchatt om nästa äventyr. Vad mer kan de önska sig?

Skapa nu
Foton i Retrostil

För den blivande fotografen

Har din bästa vän en förkärlek för fotografi? Det är kanske något din vän har tagit upp under pandemin, eller så kanske hen är ett riktigt proffs. Det är dags att visa din uppskattning genom att omvandla vännens bästa arbete till en serie nostalgiska Foton i Retrostil att visa upp. En fantastisk födelsedagspresent eller en spontangåva – uppmuntra din vän att visa upp sina bästa bilder som väggdekorationer. Varför inte slå in en bunt färggranna klädnypor, pappersklämmor och en ståltrådsram så att de kan hänga upp dem med en gång! Dessa nostalgiska foton är tillverkade med glansig yta och en vit ram som du kan lägga till en bildtext på i vår studio (eller så kan du skriva på dem senare med märkpenna) – dessa vintageinspirerade fotoframkallningar kommer att få din väns digitalbilder att glänsa.

Skapa nu

De bästa presenterna till bästa vänner

Pussel

”Du är min äldsta bästis!”

Den här är för alla vänskaper som klarat utmaningar i vått och torrt. Ni har jämfört skrubbsår på lekplatsen, klippt luggarna tillsammans, hjälpt varandra att fråga chans ... de förtjänar något stort! Designa ett personligt Fotopussel Ravensburger som en gullig present för att påminna din bästis om att hon eller han alltid är en pusselbit av dig. Vi föreslår ett roligt foto av er båda som barn, eller kanske ett av vännens egna barn för att påminna er om hur långt ni kommit. Åååhhhh.

Kvadratiska fotomagneter

”I vått och torrt”

Kommer du ihåg den där äventyrliga cykelsemestern ni gjorde tillsammans? Eller födelsedagen med cocktaillektionen som du planerade för din bästa vän? Samla ihop alla era bästa foton och designa några Kvadratiska Fotomagneter som inspirerar till nya äventyr. Magneterna är tillverkade i flexibelt material som är superenkelt att hantera – varför inte omvandla vännens kök till ett minimuseum av alla era favoritminnen?

Foton i Retrostil

”Det finns ingen som du”

Att arbeta hemma är inte det enklaste, eller det mest motiverande. Här är en unik present för din flickvän. Omvandla hennes skrivbord till en oas av inspiration med våra vintageinspirerade Foton i Retrostil. Välj ett urval av foton från er favoritsemester så att hon kan drömma sig bort under måndagsmöten, eller för en mer romantisk presentidé för din flickvän kan du trycka foton från er första dejt, er första helgresa, ert första gemensamma husdjur ... hon kommer att älska att du lagt ner extra tid och omtanke. Dessa nostalgiska foton är tillverkade med glansig yta och en vit ram som du kan lägga till en bildtext på i vår studio (eller så kan du skriva på dem senare med märkpenna) – de kommer att väcka hennes kontor till liv!

Photo Gifts

Fotopresenter

Letar du efter fler presenter för att glädja? Upptäck vårt utbud av fotopresenter.

Varför är personliga presenter för vänner bäst?

Fotobok

Jakten på presenter för bästa vänner slutar här. Ge vännen något hen kommer att spara i många år och inspirera till skapandet av nya minnen med något personligt som passar just honom eller henne. Er vänskap är trots allt en på miljonen, så varför ge något som alla andra har? När det gäller presenter för en gravid vän så rekommenderar vi Fotomugg med Färg att fylla med te för alla de där sömnlösa nätterna – men även för framtida fikastunder när den lille guldklimpen kommer till världen. Välj mellan rosa, grönt, rött (och mer!) eller blått för att påminna henne om den där fantastiska surfresan ni åkte på förra sommaren.

Presentidéer för vänner måste inte vara komplicerade. Håll det enkelt och tänk på vad din vän gillar mest. Gillar din vän att resa? Skapa en fotoposter med vännens favoritsemester för att sätta färg på tomma väggar. Skicka en present till en nära vän som är köksmästare – vi tror att hen skulle uppskatta sitt alldeles egna Personliga Förkläde. Vi hör att du letar efter en speciell present för en bästa vän. Ta fram din sentimentala sida och gör ett personligt Fotopussel, redo för kommande spelkvällar med gänget. När det gäller presentidéer för bästa vänner så har vi vad du behöver – ju mer unik din present är, desto mer minnesvärd är den ...

Frågor och svar om personliga presenter till nära vänner

10 % rabatt din första beställning

när du registrerar dig för vårt nyhetsbrev!

Din e-postadress

Genom att fortsätta godkänner du de allmänna villkoren och har även läst integritetspolicyn. Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och villkor gäller.

Gå med i vår community

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Säker betalning

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa
 • Klarna

Våra varumärken

 • Photobox
 • Hofmann
 • PosterXXL

Certifieringar

 • Trygg e-handel

© Photobox 2022, registrerat säte är Z.A.C des Perriers, 37-39 rue De Beauce, 78500 Sartrouville, Frankrike.
Obs! Detta är vårt registrerade säte. Adressen ska inte användas för returer eller frågor till kundtjänst.
Användarvillkor och integritetspolicy uppdaterade med verkan från den 25 maj 2018. v3.1