ICA Foto har blivit Photobox! Samma hemsida, nytt ledande varumärke. Om du redan har sparade skapelser och tidigare beställningar med ICA Foto har detta förts över automatiskt. Har du några funderingar är du välkommen att kontakta oss.

Black Friday förlängs!! Gratis paket med vikta kort

 • Upp till 70% rabatt på allt och kredit | Ingen kod behövs

 • Utökad! Avslutas söndag den 28 november

Personliga bröllopsinbjudningar och spara datumet
Personliga bröllopsinbjudningar och spara datumet

Personliga bröllopsinbjudningar och spara datumet

Ta en titt i vår samling med personliga bröllopsinbjudningar som bara väntar på dina personliga inslag. Från spara-datumet-kort och bröllopsinbjudningar till tackkort efter den stora dagen – vi trycker din design på kvalitetskort (eftersom din stora dag förtjänar det bästa).

Filter
1 - 11 av 11

Hämta inspiration för dina personliga bröllopsinbjudningar

Fotounderlägg

Bordsplacering i stil

Vi vet att ni har många uppgifter på listan inför den stora dagen, så vi har några idéer som kanske kan vara till hjälp (eller inspiration).

Spara tid (och pengar) på dyra bordsplaceringskort med några Foton i Retrostil. Framkalla helt enkelt era favoritfoton av alla gäster och skriv deras namn under med en Sharpie. Har ni inte foton av alla gäster? Välj några fina foton av bröllopsplatsen eller närbilder på tårtan, buketten eller bröllopsklänningar och jacketter i vintagestil.

Om ni letar efter små presenter för brudtärnorna eller marsalkerna kan ni ta en titt på våra Fotopresenter. Samla ihop små presenter att lägga i en Personlig Necessär eller skapa ett set med Fotounderlägg (de kommer väl till pass på möhippan eller svensexan).

Bröllopskort

Säg det med hjärtat

Det är inte alltid lätt att hitta rätt ord för inbjudningskort eller tillkännagivanden. Se till att du inkluderar de viktigaste uppgifterna (datum, plats, tid) och andra trevligheter. Som presentförslag, till exempel.

Bröllopskort

#PhotoboxTrick

– Spika gästlistan först – det låter uppenbart, men det är så lätt att förivra sig när man skapar inbjudningskort till bröllop (de är riktigt roliga att göra).
– Gå igenom era foton innan ni börjar skapa och välj ut några favoriter så att ni lätt kan prova dem på framsidan av bröllopsinbjudningarna.
– Var kreativ – varför inte lägga till ett extra personligt inslag och strö lite glitter inuti för moderna bröllopsinbjudningar? Eller prova på enkel origami som en överraskning (och en budgetvänlig present).

Därför är personliga bröllopsinbjudningar *det rätta* valet

bröllopskort

Datumet är spikat. Lokalen är bokad. Gästlistan är ... lite längre än planerat. Men nästa uppgift är en fröjd: att göra egna inbjudningskort. Det är inte bara själva dagen som ska vara speciell – det börjar nu, med ett VIP-kuvert genom brevinkastet. Att använda ett tema är ett fantastiskt sätt att ge era gäster en försmak av vad de kan vänta sig på själva dagen. Planerar ni ett rustikt bröllop? Eller ni kanske vill ge en vink om en strandceremoni? Vi har designer för alla slags bröllop.

Även om ni precis har börjat att planera ert bröllop så finns vi här för att visa er hur ni skapar de bästa spara-datumet-korten. Ni vet, de där de bara inte kan motstå att tacka ja till. Vi har många tips för att hjälpa er att göra intryck och göra det till ett datum som alla pratar om. Hypen är på riktigt.

bröllopskort

Vi har tagit fram fler sätt att göra bröllopsinbjudningar personliga än någonsin tidigare. Er bröllopsdag är en dag som ni bara är med om en gång, och den bör kännas som en på miljonen. Med personliga inbjudningskort gör ni bröllopet unikt från första stund. Alla våra kort är fullständigt anpassningsbara, ända ner till färger och teckensnitt (det här är inga förtryckta inbjudningar vi pratar om).

För att ge er en hjälpande hand (för ni har nog era fulla redan) så har vi designat några mallar att utgå ifrån. Välj bland ett utbud av traditionella, rustika eller minimalistiska designer som ni kan finjustera och redigera. Om blommor inte är banbrytande nog för er, är vi övertygade om att ni faller för en av de modernare varianterna. Det finns ett kort för varje bröllop (och varje brud eller brudgum). Men låt inte oss stå i vägen för er vision. Ni kan även skapa bröllopsinbjudningar från scratch.

bröllopskort

Att skapa personliga kort betyder inte att ni behöver göra avkall på kvaliteten. Vi använder tjockt premiumpapper för alla våra bröllopsinbjudningar så ni behöver inte oroa er för hundöron. Och vad sägs om en satinyta för att verkligen skämma bort gästerna? 10 kort och 10 skinande vita kuvert – vi har gjort det enkelt så att ni kan fokusera på resten av listan. Och som pricken över i:et så är allt 100 % återvinningsbart och platsfritt. Det kan man kalla ett grönt bröllop.

Frågor och svar om personliga bröllopsinbjudningar

  Missa aldrig någonting. Du får tillgång till exklusiva rabatter, tips och presentidéer när du registrerar dig för vårt nyhetsbrev. Du får även 10 % rabatt extra på nästa beställning.

  Din e-postadress

  Genom att fortsätta godkänner du de allmänna villkoren och har även läst integritetspolicyn. Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och villkor gäller.

  Gå med i vår community

  • Facebook Photobox
  • Instagram Photobox

  Säker betalning

  • mastercard
  • american express
  • paypal
  • visa
  • Klarna

  Våra varumärken

  • Photobox
  • Hofmann
  • PosterXXL

  Certifieringar

  • Trygg e-handel

  © Photobox 2021, registrerat säte är Z.A.C des Perriers, 37-39 rue De Beauce, 78500 Sartrouville, Frankrike.
  Obs! Detta är vårt registrerade säte. Adressen ska inte användas för returer eller frågor till kundtjänst.
  Användarvillkor och integritetspolicy uppdaterade med verkan från den 25 maj 2018. v3.1