Viktig meddelande

Vi kommer att stänga denna webbplats den 15 augusti 2023. Om du håller på att skapa något, vänligen slutför din beställning senast den 13 augusti. Efter stängningen vill vi fortsätta att föreviga dina favoritminnen via vårt partner varumärke Önskefoto. Funderar du på något kan du läsa våra vanligaste frågor här.

50% på böcker, väggdekor & kort | 50JUNI

 • 30% på alla andra produkter | 30JUNI
 • Avslutas midnatt, måndag den 12 juni 2023
Personliga påskkort
Personliga påskkort

Personliga påskkort

Solen skiner och det är choklad överallt – våren är äntligen här. Fira den nya årstiden och skicka lite vårkärlek till dina favoritpersoner med våra personliga kortpaket.

Filter
1 - 12 av 15

Gör någon glad

Påskkort

Att skicka ett kort kan verkligen göra någon glad, och ett personligt kort skapar ännu mer glädje. Vi presenterar våra påskkort som är särskilt designade för att skicka på våren (som en solstråle genom brevinkastet).

Visst är chokladägg goda (tills de mycket snabbt försvunnit) men något man kan spara är så mycket bättre. Välkomna våren med ett paket personliga kort och gör den här påsken till allas favoritpåsk.

Påskkort

Våra personliga paket med påskkort passar allas stilar – oavsett om du gillar vackra blommor eller färgsprakande mönster så har vi något för dig (lita på oss). När du har valt design (och det är inte lätt) så kan du gå direkt till redigeraren för att göra korten dina.
Välj ett teckensnitt som passar ditt tema och lägg till bakgrunder och stickers till dina vårkort – de är unika skapelser. Även om dina personliga påskkort kommer att se ut som om de är gjorda av ett proffs, så är de superenkla att skapa – vem som helst kan göra det.

Påskkort

Våra påskkort är helt unika och av hög kvalitet. Det är mycket viktig för oss – att skapa förstklassiga produkter som ni, våra kunder, älskar.

Vi strävar också efter att skydda miljön. Våra kort är fullständig återvinningsbara och levereras i en plastfri förpackning. Det har aldrig känts så bra att värna om moder jord.

Mer vårfröjder

Fotopresenter

Den perfekta kombinationen

När du förbereder dig inför påskfirandet är det viktigt att se till att du har allt du behöver. Du kan slappna av – vi finns här och är den enda butiken du behöver för allt som är personligt.

Planerar du att vårbaka till påsk? Sätt på dig ett Personligt Förkläde, ta fram formarna och baka påskmuffins i stil. Eller om du satsar på något enklare så kan du ha en äggjakt med de små. Få dem att samla ägg och förvara dem i en Personlig Metallburk eller Tygväska med eget tryck (när chokladen är uppäten kan presenterna återanvändas om och om igen).

Påskpyssel

Pysselinspiration

Kaffet är klart, chokladäggen nära till hands, pyssel över hela bordet – eftermiddagen med de små är fixad.

Ta påskkorten du beställt och få dina små att dekorera dem ännu mer. Lite glitter här, några fjädrar där och simsalabim så är dina extra personliga påskkort färdiga.

Påskkort

#PhotoboxTrick

– Välj en påskdesign som du vet att alla kommer att älska (praktiskt taget vilken design som helst).
– Välj ut dina vårfoton innan du börjar skapa – ett steg i taget.
– Väck kreativiteten – låt de små släppa loss med pyssellådan; glitter, fjädrar, hela härligheten.

Vanliga frågor om påskkort

10 % rabatt din första beställning

när du registrerar dig för vårt nyhetsbrev!

Din e-postadress

Genom att fortsätta godkänner du de allmänna villkoren och har även läst integritetspolicyn. Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och villkor gäller.

Gå med i vår community

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Säker betalning

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa
 • Klarna

Våra varumärken

 • Photobox
 • Hofmann
 • PosterXXL

Certifieringar

 • Trygg e-handel

© Photobox 2022, registrerat säte är Z.A.C des Perriers, 37-39 rue De Beauce, 78500 Sartrouville, Frankrike.
Obs! Detta är vårt registrerade säte. Adressen ska inte användas för returer eller frågor till kundtjänst.
Användarvillkor och integritetspolicy uppdaterade med verkan från den 25 maj 2018. v3.1