ICA Foto har blivit Photobox! Samma hemsida, nytt ledande varumärke. Om du redan har sparade skapelser och tidigare beställningar med ICA Foto har detta förts över automatiskt. Har du några funderingar är du välkommen att kontakta oss.

Black Friday förlängs!! Gratis paket med vikta kort

 • Upp till 70% rabatt på allt och kredit | Ingen kod behövs

 • Utökad! Avslutas söndag den 28 november

Personliga tackkort
Personliga tackkort

Personliga tackkort

För ett tack som varar, skriv det på ett kort. Presenter till bröllop, lärare och babyshowers – vad du än vill tacka för så kan du förgylla deras dag med ett personligt kort. Lägg bara till ditt foto och meddelande, så levererar vi ditt (underbara) alster.

Filter
1 - 12 av 15

Starta med en present

Magnetiska Fotoremsor

Tusen tack!

Om du letar efter det bästa sättet att säga "tack" till någon speciell, varför inte anstränga dig lite extra och skapa en korg med roliga grejer som även innehåller ditt tackkort? Tillsammans med ditt nya babytackkort rekommenderar vi att du inkluderar Magnetiska Fotoremsor så att de har ett foto av det lilla underverket att beundra innan de får chansen att träffa babyn.

Bröllopstackkort till de som deltog i ceremonin fungerar bra med Foton i Retrostil från den stora dagen (eller din möhippa om de är oskyldiga nog att framkalla). Ett tackkort till din lärare går väl ihop med en Enkel Fotomugg och ett Personligt Pennfodral för det nya skolåret. Varje gång de sträcker sig efter en penna kommer de att tänka på dig. Ta en titt här för fler fantastiska presentidéer för lärare.

Tackkort

Hämta inspiration

Tackkort efter födelsedagen och julafton och allt där emellan – om du letar efter råd om hur du skriver det perfekta meddelande så har du hamnat rätt. Gör det personligt, nämn presenten de gav dig (eller kalaset du var med på) och avsluta med att du ser fram emot att se dem igen. Alla gillar att läsa det. För ett tack som även är praktiskt kan du skicka några personliga underlägg. En enkel present som får dem att le.

Tackkort

#PhotoboxTrick

Är du inte så bra på att prata om känslor? Det är vad kort är till för. Leta upp citat och låt de klassiska rimsmedarna göra arbetet åt dig eller skriv bara något kort (men hjärtligt). Och glöm inte att säga tack åtminstone en gång.

Så skriver du det perfekta tackkortet

tackkort

Visst, du kan skicka ett enkelt "Tack". Ett mejl om de befinner sig långt bort. Kanske till och med en GIF eller två, en emoji här eller där för att verkligen lägga manken till. Men ingenting uttrycker tacksamhet som ett personligt tackkort och ett fototackkort. Du klarade äntligen uppkörningen (det krävdes fyra försök men det är oväsentligt) och vill ge din lärare ett tackkort – du har hittat rätt. Våra tackkortsteman finns här för att du ska slippa vara kreativ på momangen.

Tackkort efter en födelsedag är en självklarhet, särskilt efter året vi alla haft – dina nära och kära förtjänar något personligt på posten. Kusinen som skickade en present till dopet? Den bästa vännen som lagade mat och städade så att du fick sova en stund? De förtjänar ett tackkort med den nyfödda tycker vi. Personliga tackkort är roliga, mycket mer minnesvärda och du skapar dem på ett kick. Skicka lite brevlådekärlek.

tackkort

Så du har bestämt dig för att skapa ett personligt tackkort hos oss. Kliv in i vår redigeringsstudio, gör i ordning en kopp te och låt oss visa dig hur du gör. Välj ut de favoritfoton du vill överföra. Kanske ett stort foto som fyller hela utrymmet (perfekt för jultackkort från familjen) eller släpp loss kreativiteten med ett collage med flera bilder (om du har svårt för att bestämma dig för ett foto så är det här alternativet för dig). Genväg: Du kan överföra ännu snabbare från vår app.

Nu är det dags att ta fram din konstnärliga sida. Välj en bakgrundsfärg och ett mönster. Du kan till och med lägga till stickers och illustrationer som en extra unik faktor. Skriv sedan ditt meddelande, vi får det att se snyggt ut. Ditt paket med fototackkort är klart. Och för nästa trick, var är frimärkena?

tackkort

Tre löften från oss till dig. Dina fototackkort levereras i 10-pack med kuvert. De är 100 % återvinningsbara (heja Moder Jord) och fullständigt plastfria. De är praktiskt taget de bästa personliga tackkorten du kan hitta.

Frågor och svar om tackkort

  Missa aldrig någonting. Du får tillgång till exklusiva rabatter, tips och presentidéer när du registrerar dig för vårt nyhetsbrev. Du får även 10 % rabatt extra på nästa beställning.

  Din e-postadress

  Genom att fortsätta godkänner du de allmänna villkoren och har även läst integritetspolicyn. Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och villkor gäller.

  Gå med i vår community

  • Facebook Photobox
  • Instagram Photobox

  Säker betalning

  • mastercard
  • american express
  • paypal
  • visa
  • Klarna

  Våra varumärken

  • Photobox
  • Hofmann
  • PosterXXL

  Certifieringar

  • Trygg e-handel

  © Photobox 2021, registrerat säte är Z.A.C des Perriers, 37-39 rue De Beauce, 78500 Sartrouville, Frankrike.
  Obs! Detta är vårt registrerade säte. Adressen ska inte användas för returer eller frågor till kundtjänst.
  Användarvillkor och integritetspolicy uppdaterade med verkan från den 25 maj 2018. v3.1