ICA Foto har blivit Photobox! Samma hemsida, nytt ledande varumärke. Om du redan har sparade skapelser och tidigare beställningar med ICA Foto har detta förts över automatiskt. Har du några funderingar är du välkommen att kontakta oss.

 • Upp till 70% rabatt på böcker | Köp kredit

 • 40% rabatt på allt annat | ALLTANNAT40

 • Avslutas till midnatt, måndagen den 30 maj 2022

iPad Cover
iPad Cover

Mobilskal och surfplatteskydd

Ett foto är allt du behöver för att skapa ett snyggt skal och skydda din kära teknik från repor, din egen klumpighet, små olyckor och kattens tendens att knuffa ner det mesta från bordet.

Hämta inspiration till dina personliga skal och fodral

Konstnärsmaterial på personligt iPad Skal

En modern konstnär

Tekniken tar över! För de som är konstnärligt lagda kanske detta innebär att börja använda nya designverktyg och ny designteknik och låta pappret vila ... Inspirera dem med ett personligt iPad Skal som du prytt med ett foto av det konstnärsmaterial de gillar bäst.

Personligt Samsung Skal med fotbollstema

Stöd ditt lag

De har förblivit lojala mot sitt lag genom alla förluster och segrar för det är vad sann sportsmannaanda handlar om. Skapa personliga iPhone Skal och Samsung Galaxy Skal med en bild från deras första match eller lagemblem. Nu tar vi hem segern!

Personligt iPad Fodral med blommor

Skyddande blomster

Du vet vilka blommor, grönsaker och växter de gillar, så ta en närbild eller ladda ner en upphovsrättsfri bild online att sätta på ett personligt iPad Fodral. Ge dem ett heltäckande skydd för deras iPad med ett perfekt personligt fodral.

Personliga skal för iPhone, iPad & Samung Galaxy

Phone and tablet cases

Din smartphone och din surfplatta är numera inte bara enkla enheter för att hålla dig uppkopplad, de har även blivit viktiga mode accessoarer.

Gör din smartphone eller surfplatta personlig och låt den säga något om vem du är! Lägg till dina egna bilder och text och välj mellan våra olika layouter och teman. Välj sedan en matt slutbehandling om du föredrar en len känsla, eller glansig för extra lyster!

Ditt personliga skal är tillverkat för att skydda din smartphone eller surfplatta från repor och slitage. Våra skal är även tillverkade av material av hög kvalitet för att säkerställa att ditt skal är robust och tåligt.

Vi har iPhoneskal för de flesta modeller: iPhone SE (2016 och 2020), iPhone XR, iPhone X, iPhone XS and XS Max, iPhone 8 and 8 Plus, iPhone 7 and 7 Plus samt äldre modeller ner till iPhone 5. Välj mellan ett standardskal, som är lätt och reptåligt, och ett skal med bumper med ett mjukt inre skal för extra skydd mot fall.

Våra Samsung Galaxy skal passar Galaxy Note 9, Galaxy S9 and S9 Plus, Galaxy S7, Galaxy S6 och äldre modeller ner till Galaxy S3. Alla skal är lätta och reptåliga, och vårt Samsung Galaxy S6 skal kommer med en mjuk inre bumper.

Våra personliga iPadskal har en mjuk finish och fästs med ett magnetiskt gångärn. De passar iPad, iPad 2 och iPad Mini. För att skydda din iPad Pro surfplatta på ett originellt sätt kan du välja vår personliga neccessär som är gjord av polyester tyg med en dragkedja i mässing.

Ett personligt mobilskal är en perfekt present både till jul och födelsedagar, eller som en extra överraskning när du ger någon en ny mobiltelefon!

För mer personliga presentidéer, kolla in hela vårt sortiment.

Frågor och svar om skal

Inte vad du letade efter? Se alla vanliga frågor

Hej, det är vi som är Photobox

Proffsen inom fotoframkallning. Vi hjälper dig att omvandla dina favoritfoton till omtänksamma personliga presenter – vare sig det gäller ett foto av mormors små älsklingar till hennes iPad-skydd eller ett kort från er bröllopsdag till din älskades mobilskal.

 • Gratisprodukter

  Gratisprodukter

  Håll utkik efter gratisprodukter och exklusiva erbjudanden!

 • Enkel leverans

  Enkel leverans

  Vi har flera alternativ som passar alla tillfällen.

 • Garanterade leenden

  Garanterade leenden

  Vi kontrollerar alltid din skapelse för att försäkra oss om att du kommer att älska den.

10 % rabatt din första beställning

när du registrerar dig för vårt nyhetsbrev!

Din e-postadress

Genom att fortsätta godkänner du de allmänna villkoren och har även läst integritetspolicyn. Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och villkor gäller.

Gå med i vår community

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Säker betalning

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa
 • Klarna

Våra varumärken

 • Photobox
 • Hofmann
 • PosterXXL

Certifieringar

 • Trygg e-handel

© Photobox 2022, registrerat säte är Z.A.C des Perriers, 37-39 rue De Beauce, 78500 Sartrouville, Frankrike.
Obs! Detta är vårt registrerade säte. Adressen ska inte användas för returer eller frågor till kundtjänst.
Användarvillkor och integritetspolicy uppdaterade med verkan från den 25 maj 2018. v3.1