Stäng
I kundvagnen
Varor
Töm kundvagn

Kundvagnen

Personliga skal

Gör din smartphone och iPad unik!

Se VECKANS ERBJUDANDEN

iPad

Från 349,00kr

up to 50% off (orders over £60) | Code: SPEND60

Mer om våra skal!

Egenskaper & Nyheter

Flertal olika designer

Tillval: Matt slutbehandling

Matt
slutbehandling

Glansig slutbehandling

Leverans

Personliga skal för iPhone, iPad & Samung Galaxy

Din smartphone och din surfplatta är numera inte bara enkla enheter för att hålla dig uppkopplad, de har även blivit viktiga mode accessoarer.

Gör din smartphone eller surfplatta personlig och låt din enhet säga något om vem du är! Lägg till dina egna bilder och text och välj mellan våra olika layouter och teman. Ditt personliga skal är tillverkat för att skydda din smartphone eller surfplatta från repor och slitage! Våra skal är även tillverkade av material av hög kvalitet för att säkerställa att ditt skal är robust och tåligt.

Våra kunders åsikter:

Vi har jobbat hårt för att kunna erbjuda dig ett stort urval av layouter och teman, för att försäkra oss om att ditt personliga iPhone, iPad, Samsung-skal blir precis så som du önskar.

Våra kunders åsikter betyder mycket för oss och vi ser därför gärna att du delar din erfarenhet av våra produkter och tjänster via TrustPilot, en online plattform för kundomdömen. Med redan 382 nöjda kunder, har PhotoBox nått ett betyg på 9.3/10.

Dessa omdömen intygar att vi lever upp till våra kunders förväntningar vad det gäller kvalitet på våra fotoprodukter (Personliga skal, iPad-skal, iPhone-skal, Mobilskal, Smartphone-skal...) samt med den höga servicenivå vi erbjuder våra kunder.

Laddning

Laddar...

Var god vänta.Laddar...
Uppladdning...

Tillgängligt inom kort

Ett mail för att återställa ditt lösenord har skickats till din e-postadress.

Återställ mitt lösenord