Stäng
I kundvagnen
Varor
Töm kundvagn

Kundvagnen
Foton i Retrostil
NEW

Foton i Retrostil

Se video

Välj mellan retrobilder i standard eller premium:

Standard eller Premium? Upptäck skillnaden!

Retrobilder

RetrobilderRetrobilder Standard:

Kuvert i kraftpapper medföljer


Retrobilder+RetrobilderRetrobilder Premium:

Praktisk samlarask med magnetiskt lock medföljerNyhet: DIY-kit för 45,00kr - Inkluderar 20 träklämmor, randigt snöre & randigt dekorationstejp

Leverans


Mer information om dina foton i Retrostil

Mer information om dina foton i Retrostil: Upptäck våra nya foton i Retrostil! Säljes i pack med 12, 24 eller 36 foton och levereras i en praktisk och trendig samlarask med magnetiskt lock. Bilderna framkallas på extra tjockt Satimat fotopapper 350 g / m² och ytan är behandlad med polymer Scodix som ger dina foton en glänsande effekt samt struktur till den vita ramen. Våra foton i Retrostil framkallas med en svart baksida. Du kan dessutom lägga till text till den vita ramen i vårt redigeringsprogram eller för hand när du får hem dina bilder.

Foton i Retrostil: en miljövänlig produkt

Foton i Retrostil: en miljövänlig produkt! Den teknologi och process som vi använder oss av för att framkalla dina foton i Retrostil, har en reducerad miljöpåverkan. Denna teknologi är specialutformad för att minska avfall samt användandet av energi som krävs för att tillverka dina foton. Tillverkningsprocessen gör det möjligt för oss att tillverka foton som är både återvinningsbara samt tillverkade utan några giftiga ämnen.

Laddning

Laddar...

Var god vänta.Laddar...
Uppladdning...

Tillgängligt inom kort

Ett mail för att återställa ditt lösenord har skickats till din e-postadress.

Återställ mitt lösenord