Fotobok | Skapa dina personliga fotoböcker - PhotoBox

Stäng
I kundvagnen
Varor
Töm kundvagn

Kundvagnen
Fotobok med flera teman och layouter

Fotobok

Dina bästa minnen i en unik fotobok!

Från399,00kr

Från349,00kr

Från399,00kr

Från449,00kr

Från549,00kr

Från399,00kr

Från399,00kr

Från399,00kr

Från399,00kr

Från399,00kr

Från549,00kr

Från399,00kr

Mer om våra fotoböcker:

Spara!

Köp en kredit med 3 fotoböcker idag! Du har sedan ett helt år på dig att utnyttja krediten, dvs. skapa och beställa!

Elegant förpackning

För endast 49kr extra får du en hård och elegant förpackning som skyddar din fotobok och är perfekt som presentask.


ICA fotobok
Högglansigt papper

Ge ljusstyrka och djup till dina bilder med detta högglansiga papper (20% tjockare än standard). Finns för fotobok Prestige A4, Lyx och Porträtt A4.

Extra tjockt kvalitetspapper

För endast 29kr extra får du ett papper med 230 g/m² som ger din bok en mer exklusiv känsla.
Obs! Går endast att välja för böcker med upp till 68 sidor.Berätta din historia i en egen fotobok och lägg till dina bilder och texter!


Skapa en alldeles egen fotobok och dela med dig av den till dina nära och kära! Du kan göra fotoböcker om dina resor eller andra uppelevelser om gjort ett särskilt intryck på dig. Vi kan garantera att det blir en uppskattad present som det kan bläddras i gång på gång.

Vi har ett brett sortiment av fotoböcker där du kan hitta både större och mindre fotoböcker i kvadratiskt och rektangulärt format samt i olika prisklasser. Det finns fotoböcker för alla tillfällen i livet: fotobok Prestige A4 som är en av våra bästsäljande fotoböcker kan du skapa med ett helt personligt omslag med ditt eget foto samt i flera olika teman. Fotobok Premium den mest exklusiva av våra fotoalbum och passar perfekt till att berätta om bröllopet eller drömresan som äntligen blev av. Fotobok Lyx är vårt foto album i A4-format med en öppning för omslaget där du sätter in ditt egna foto. Fotobok Spiral är en fotobok med spiralbindning i kvadratiskt format som är smidig både att visa upp och ta med.Detta är bara ett urval av fotoböcker, se dig runt bland se olika modellerna och hitta just den som passar dig.

Tack vare att du skapar fotoböcker kan du minnas dina speciella ögonblick för livet. Du kan göra fotoböcker för så gott som alla tillfällen, från ditt barns uppväxt till en helg med familjen eller ditt eget bröllop. Ingen händelse är för stor eller för liten för att rymmas i ditt fotoalbum

Skapa en egen fotobok med dina foton och minnen och har med säkerhet en uppskattad present att ge bort till någon annan eller till dig själv. För att skapa dina helt personliga fotoböcker kan du använda våra olika teman, layouter och typsnitt, endast fantasin sätter gränserna! Det är både enkelt, roligt och inspirerande att skapa en foto bok och du får ett proffsigt och unikt resultat. Vill du ha inspiration till din foto bok? Klicka här för att bli inspirerad!


* Flera alternativ finns tillgängliga för alla fotoböcker utom fotobok Kompakt och Minibok.

Skapa dina fotoböcker med hjälp av vårt verktyg, direkt på webben!

 

 

Har du 3 min?Skapa en fotobok
+200 temanMer information
Laddning

Laddar...

Var god vänta.Laddar...
Uppladdning...

Tillgängligt inom kort

Ett mail för att återställa ditt lösenord har skickats till din e-postadress.

Återställ mitt lösenord