Stäng
I kundvagnen
Varor
Töm kundvagn

Kundvagnen

Butik

Inspiration

Community

Mer information

Tjänster

BETALNINGSMETODER

BETALNINGSMETODER

För att du ska kunna betala för dina beställningar på ett enkelt och säkert sätt, erbjuder vi dig olika betalningsmetoder, så att du kan välja det sätt som passar dig. Här nedanför hittar du information om våra betalningsmetoder.

För att underlätta din beställning, erbjuder vi följande betalningsmetoder:

Klarna faktura Klarna faktura

Köpvillkor

• Få alltid hem varan innan du betalar

• Inga extra avgifter

• Betalningstid – ca. 14 dagar efter leverans (se betalningsdatum på fakturan)

• Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter

• Vi skickar din faktura via e-post

• En påminnelseavgift tillkommer vid utebliven betalning. Har du handlat för under 60 kr tillkommer 29,00 kr, och har du handlat för 60 kr eller mer tillkommer 60,00 kr i påminnelseavgift. Även en dröjsmålsränta om 24,00 % plus gällande referensränta tillkommer. Sker ingen betalning därefter kan fordran därefter komma att överlämnas för inkassohantering där ytterligare inkassokostnader kan tillkomma.

• För närvarande är tjänsten endast tillgänglig via personnummer, ej organisationsnummer.

kort Betalkort

Det är viktigt att du känner till följande:

  1. Vi behåller inte kortnummer för några betalningar. Denna information överförs direkt till bankerna vi arbetar med och vi har inte tillgång till den.
  2. Vid överföringen av denna information till banken, gör en kryptering den oläslig, med undantag för den mottagande banken. För betalningar med betalkort/bankkort kommer beloppet av din beställning vid betalningen automatiskt att reserveras på ditt kort och dras från ditt konto. För betalning krävs kortnummer, utgångsdatum, namn på kortinnehavaren samt CVC-kod. CVC-koden är en säkerhetskod med syfte att garantera att den som använder betalkortet har fysisk tillgång till det. För Visa och Mastercard är denna kod 3 siffror, tryckta på baksidan av ditt kort (se exempel nedan). Kortuppgifterna hanteras av Adyen. Adyen uppfyller kraven för PCI-DSS.
  3. Hos oss kan du handla med Visa och Mastercard.
paiementse

paypal Paypal

Har du redan ett PayPal-konto?
För att genomföra betalningen blir du vidarebefordrad till PayPals sida. Efter att du genomfört betalningen kommer du automatiskt tillbaka till vår hemsida.

Har du inte ännu ett PayPal-konto?
Om du vill betala för din beställning utan att uppge kontokortnummer kan du genomföra betalningen säkert via PayPal. För att kunna göra det måste du först öppna ett PayPal-konto (gratis) hos PayPal. Därefter genomför du enkelt betalningen för din beställning genom att skriva in din e-postadress samt lösenordet till PayPal på betalningssidan. Att öppna ett PayPal-konto är gratis och helt utan transaktionsavgift för kunden. För att öppna ett konto, gå till: www.paypal.com/se (endast på engelska).


TRYGG E-HANDEL

Photobox är certifierad av Trygg e-handel, det betyder att du kan känna dig trygg och säker när du handlar av oss. Trygg e-handels uppgift är att skydda dig som konsument och endast stabila och seriösa e-butiker kan bli certifierade. För att läsa mer om Trygg E-handel och dina rättigheter som konsument kan du besöka Trygg e-handel

ICA foto certifikat hittas på https://www.tryggehandel.se/butik/448

Laddning

Laddar...

Var god vänta.Laddar...
Uppladdning...

Tillgängligt inom kort

Ett mail för att återställa ditt lösenord har skickats till din e-postadress.

Återställ mitt lösenord