Stäng
I kundvagnen
Varor
Töm kundvagn

Kundvagnen

Butik

Inspiration

Community

Mer information

Tjänster

Nyheter från Photobox

Nyheter från Photobox

På begäran, här visas alla nyheter som Photobox utvecklat och lanserat för dig. Nya funktioner och nya produkter, vi utvecklas ständigt för att uppfylla dina önskemål och behov.

Nyhet: Fotobok Retro

10 oktober 2013

Den spontana fotoboken där du kan samla de bilder du tagit med din smartphone för att gestalta din vardag eller minisemestern. Fotobok Retro är boken där du kan låta kreativiteten spinna iväg och till och med lägga till text i boken för hand när du vill! Du kan lägga till foton och texten på bokens 40 sidor av ekologist papper utan syra och klorin. Lämna några sidor tomma och fyll på med en skiss, roliga citat, klistermäken, biljetter eller vad du vill!

Mer information


Nyhet : Fotobok Lyx Mosaik

26 september 2013

Upptäck nyheten Fotobok Lyx Mosaik, en modern och originell fotobok som du inte hittar någon annanstans! På en chic svart bakgrund kan du sätta ihop 9 olika foton bakom ett mosaikfönster.

Mer information


Nyhet: Samsung Galaxy S4-skal

19 augusti 2013

Nu kan du framkalla ett personligt skal till din Samsung Galaxy S4 med dina egna foton. För en ännu mer sofistikerad känsla kan du välja matt slutbehandling för endast 29 kr extra!

Mer information


Nyhet : iPhone 4/4S/5- skal med korthållare

5 juli 2013

Är två saker du alltid har med dig ditt bankomatkort och din mobiltelefon? Genom att använda vårt iPhone-skal med korthållare kan du ha allt på ett och samma stället och samtidigt ha ett personligt och originellt skal. Du stoppar in ditt bankomatkort i skalet och kan enkelt ta upp det genom en anpassad öppning på skalet!

Mer information


Nyhet : iPhone 4/4S/5- skal med bumper

5 juli 2013

Oroa dig inte mer för att din iPhone ska bli repig och förstörd, med vårt bumperskal får din iPhone det skydd den behöver! Skalet har ett skyddande gummiinlägg mellan skalet och din iPhone och du kan göra det helt personligt med dina foton och texter.

Mer information


Nyhet : iPhone 4/4S/5- skal med korthållare

5 juli 2013

Är två saker du alltid har med dig ditt bankomatkort och din mobiltelefon? Genom att använda vårt iPhone-skal med korthållare kan du ha allt på ett och samma stället och samtidigt ha ett personligt och originellt skal. Du stoppar in ditt bankomatkort i skalet och kan enkelt ta upp det genom en anpassad öppning på skalet!

Mer information


Nyhet! Framkalla dina bilder i kvadatiskt format

31 maj 2013

Låt inte dina instagram-bilder stanna i din smartphone utan välj att framkalla dem istället!
Du kan låta framkalla dina instagram-bilder i format 13x13 cm eller 20x20 cm som framkallas på fotopapper från Fujicolor Crystal Archive. Du kan välja mellan matt eller glansig slutbehandling samt om du vill välja till en vit kant.

Mer information


Nyhet: Matt slutbehandling till din iPhone 5!

27 maj 2013

Nu kan du även välja att framkalla ditt skal till din iPhone 5 med matt slutbehandling. Tillvalet kostar endast 29 kr och det ger ditt mobilskal en lyxig och sammetslen finish som är mjuk och behaglig vidröra!

Mer information


Nyhet: Fotobok Lay Flat A3

28 Juni 2013

Vår senaste fotobok är anpassad för att visa upp dina foton på bästa möjliga sätt!
Fotoboken är i A3-format och har platt bindning och högkvalitativt papper från Felix Schoeller E-Photo © 380g/m². Fotobok Lay Flat A3 är den perfekta fotoboken för att visa upp dina foton från en speciell händelse som ett bröllop eller en långresa. Du kan även ha dina foton på dubbelsida och se ditt foto i format 74x28 cm.

> Klicka här för att läsa mer om platt bindning

Mer information


Nyhet: Matt omslag till Fotobok Lay Flat A4

15 Juni 2013

Med sin platta bindning och 124% tjockare fotopapper än standard är fotobok Lay Flat A4 redan en favorit för att framhäva dina bästa foton. Nu kan du, för att få ännu mer lyx till din fotobok välja en matt slutbehandling på omslaget. Det ger en matt och sammatslen finish till omslaget på din fotobok.

Mer information


Nyhet: Högglansigt papper till fotoböcker

10 Juni 2013

Nu kan du välja högglansigt papper till fotobok Prestige A4, Lyx och Porträtt A4. För endast 49 kr extra kan du ge dina foton ett riktigt lyft med ett fotopapper som är 20% tjockare än vårt vanliga standardpapper och skyddar din fotobok under en längre tid.

Mer information


Nyhet: Matt slutbehandling till din iPhone 4 eller 4S!

19 april 2013

Välj att framkalla ditt iPhone 4/4S-skal med matt slutbehandligt för endast 29 kr extra. Ditt mobilskal får en sammetslen finish som är mjuk och behaglig vidröra!

Mer information


Samsung Galaxy S3

21 januari 2013

Upptäck vårt senaste Samsung-skal som passar till Samsung Galaxy S3! Du kan med våra teman och färger och ditt foto skapa ditt alldeles unika, personliga skal till din smartphone

Mer information


Designmugg

17 januari 2013

Skapa en personlig och unik fotomugg med en bokstav, siffra eller färg du tycker om. Du kan skapa en till varje medlem i familjen och få mängdrabatt på upp till 40%!

Mer information


iPad Mini-skal

10 januari 2013

Skapa ett personligt skal till din iPad Mini, 9 layouter att välja mellan och 15 olika färger!

Mer information


Skal till iPad 2 och 3

10 januari 2013

Designa ett personligt och unikt skal till din iPad 2 eller 3. Skydda och styla din iPad på samma gång med ett unikt och personligt skal med dina foton

Mer information


Mobilskal iPhone 5

20 december 2012

Designa ett personligt mobilskal till din iPhone 5 med ett enkelt foto eller ettkollage. Det finns 15 olika layouter att välja mellan och du kan lägga till text och välja mellan 13 olika bakgrundsfärger. Bara fantasin sätter gränser!

Mer information


Nya teman Väggalmanacka!

22 november 2012

Ännu en nyhet för att du ska kunna få ut så mycket som möjligt av dina fotoprodukter: Väggalmanacka i format A4 och A3 har nya teman:
Pastell, Papper, fotografi, kartong, baby rosa mönster, baby blå mönster… Det finns ett tema för alla smaker!

Mer information


Nyhet: Fotobok Lay Flat med en högkvalitativ
bindning för maximal bildyta

14 november 2012

Vi har utökat vårt sortiment med en ny fotobok! Den nya fotoboken har en lyxig Lay Flat bindning som ger din fotobok ett helt platt uppslag. Tillsammans med funktionen foto på dubbelsida kan du nu få ditt foto på ett helt uppslag. Du får en maximal fotoyta och det är enkelt att bläddra i din fotobok.

Mer information


Nyhet: Nya och förbättrade iPhone-skal

8 november 2012

Nu kan du skapa personliga iPhone-skal till 3G/3GS och 4/4S med olika teman , färg och text! Ett mobilskal som accessoar till din iPhone är ett måste och du har ett garanterat unikt mobilskal!

Mer information


Nyhet: Mobilskal till Samsung Galaxy S2

8 november 2012

Nu kan du skapa personliga mobilskal till din Samsung Galaxy S2 med olika teman , färg och text! Din Samsung Galaxy S2 blir med ett mobilskal både skyddad och personlig!

Mer information


Nyhet: Fotoblock Plexiglas

16 oktober 2012

Upptäck vår nyhet: Fotoblock i Plexiglas.
Framkallas på kraftigt kvalitetspapper Fuji Crystal Archive – 180g/m² tjockt, som sedan sätts i ett block tillverkat av plexiglas. Fotoblock Plexiglas finns i 2 format, 10x15 och 15x20 cm och är ett perfekt sätt att visa upp ett foto som du tycker om och ge det lite extra djup!

Mer information


Ny produkt: Inramad canvastavla

15 oktober 2012

Som i ett konstgalleri kan du hänga upp vår nya Inramade canvastavla på väggen i ditt hem. Vår inramade canvastavla är tillverkad av FSC certifierat trä och ramen finns i 3 olika färger: svart, vit och mörkbrun. Inramad canvastavla finns i 2 modeller: Classic och Lyx. Framkalla en Inramad canvastavla och låt den visa ett speciellt foto och skänka glädje och värme till ditt hem!

Mer information


Nyhet! en fotobok i stående format: Fotobok Porträtt A4

13 september 2012

Ni bad om den… Och nu har vi den! Vi är stolta att introducera det senaste tillskottet i vårt sortiment av fotoböcker: Fotobok Porträtt. Hela boken kan göras personlig, även omslag och baksida. Det nya stående formatet för fotoböcker kan bättre lyfta fram dina bilder tagna i porträttformat än en fotobok i liggande format. Tveka inte att läsa mer och testa vår nya fotobok!

Mer information


Ny produkt: Inramad fotoposter

13 september 2012

Rama in ditt bästa foto! Nu kan du beställa ditt foto i större förmat med en tillhörande ram med vår Inramade fotoposter. Postern framkallas på professionellt fotopapper 215g/m² som fästs mellan en skiva av träfiber i MDF och en skiva av plexiglas. Du kan välja en ram målad i vitt, svart eller aluminium. Inramad fotoposter finns i rektangulärt, kvadratiskt eller panoramaformat samt i sju olika storlekar Ett smidigt upphängninssystem medföljer så att du direkt kan få upp din tavla på väggen.

Mer information


Ny produkt: Postertavla!

6 september 2012

Upptäck en nyhet inom väggdekoration! En helt ny produkt har flyttat in i vårt sortiment av väggdekoration: Postertavlan! Vår Postertavla framkallas på professionellt fotopapper 215g/m² som fästs på en skiva av träfiber av MDF. Du kan välja mellan rektangulärt, kvadratiskt eller panoramaformat och åtta olika storlekar samt mellan matt eller glansig slutbehandling. Postertavlan är en lätt och smidig tavla som du kan hänga upp var du vill i ditt hem!

Mer information


Fotomugg med färg, Hjärtmugg och Magisk fotomugg:
upptäck våra nya teman!

1 september 2012

Kärlek, baby, natur… Nu kan du beställa våra bästsäljande fotomuggar med flera olika teman! De teman som tidigare endast fanns för Temamuggen finns nu även för Fotomugg med färg, Hjärtmugg och Magisk fotomuugg
Använd vårt nya redigeringsverktyg och börja skapa dina fotomuggar!

Mer information

Fotoposter och Fotoposter Lyx:
fler format och slutbehandlingar!

21 augusti 2012

Upptäck våra fotoposters och fotoposter Lyx (16% tjockare fotopapper) finns nu i 16 olika format i matt eller glansig slutbehandling (gratis tillval). Finns i formaten 20x50 cm upp till 76x114 cm samt i kvadratiskt format 30x30 cm: framkalla dina foton i storformat och i det format, kvalitet och slutbehandling du önskar!

Mer information


Bildöverföring via Facebook

3 februari 2012

Nu kan du överföra dina bilder direkt från Facebook. Gå till bildöverföringssidan och välj Facebook-överföring. Är du samtidigt inloggad på Facebook med din webbläsare kan du direkt se dina Facebook-fotomappar och ladda upp dina bilder. Är du inte inloggad på Facebook kommer en popup för att först logga in och därefter kan du göra din överföring. Tänk bara på att dina Facebook-bilder måste vara av JPEG-format samt av god kvalitet (20KB till 10MB) för att ge en bra utskriftskvalitet. Foton som laddats upp 2011 eller senare har troligtvis tillräckligt god kvalitet men äldre foton kan ha för låg kvalitet. Kontrollera även särskilt noga bilder tagna med mobiltelefon.

Överför bilder


Nytt canvassortiment och Fototavla Forex

15 november 2011

Vi har inte bara infört ett nytt canvassortiment och sänkt priserna på våra canvastavlor med upp till 60%. Vi har även infört en rykande färsk fototavla Fototavla Forex. Det är en tavla gjord i ultralätt skumplast med ett lika lätt pris. Kolla in nyheten och låt dig inspireras!

Mer information


Fotoposter Lyx

12 november 2011

Vi lanserar nu ännu en postertyp. Fotoposter Lyx trycks på matt eller glansigt fotopapper som är 16% tjockare än det vanliga posterfotopappret. Det ger dig en tåligare poster av högre kvalitet som bättre motstår veck. Unna dig en vacker fotoposter av hög kvalitet!Mer information


Betalning via faktura!

26 september 2011

Äntligen är den här, fakturabetalningsmetoden Klarna. Vi har fått många frågor om det inte går att betala med faktura - och nu är det möjligt. Vi hoppas att det kommer att underlätta vid era inköp och öka tillfredsställelsen med att handla online hos oss!

Mer information


NYHET: Fotobok Premium, vår mest exklusiva fotobok!

5 september 2011

De senaste fem månadernas hårda arbete har gett utdelning och vi har idag den stora glädjen att lansera vår hittills mest exklusiva och förstklassiga fotobok!

Upptäck nyheten fotobok Premium!
Med ett hårt, vadderat, sammetslent omslag som behandlats för att motstå fingeravtryck, med satinerat fotopapper från Felix Schoeller ©, 260 g/m² samt en chokladbrun förpackning i linnefiber för ett optimalt skydd är det fotoboken för dina vackraste minnen.

Gå till informationssidan för fotobok Premium för att ta del av Premium-upplevelsen!

Mer information


Presentask och skyddande förpackning i ett!

26 maj 2011

Det går framåt! Förra hösten lanserade vi de nya kvadratiska formaten av fotoböckerna. Nu kommmer äntligen accessoarerna ikapp! Vi utvecklar nya teman och nu har vi även tagit fram en hård och elegant, silverfärgad ask att beställa till. Den skyddar din bok och passar perfekt som presentförpackning.Två nya typsnitt har lanserats!

20 maj 2011

Vi älskar utveckling och vill erbjuda dig den bästa skaparupplevelsen möjlig när du skapar en bok hos oss därför arbetar vi ständigt för att utveckla våra program och produkter! Vi introducerar nu två nya typsnitt: Ego LT och Typo American LT! Väldigt fina tycker vi själva att de är. Du kan som vanligt alltid mixa och matcha våra olika typsnitt för att göra en helt unik produkt.


Två nya årsboksteman ute!

10 maj 2011

Vi fortsätter ständigt att utveckla nya teman. Här finner du de senaste tillskotten, Årsbok (säsong) och Årsbok (månader). Välj mellan ritade motiv, vackra mönster och färggranna bakgrunder! Du kan som vanligt alltid mixa och matcha våra olika bakgrundsteman i din bok. Kolla in nytillskotten och låt skaparglädjen flöda!

Mer information


Instant Book - Skapa en fotobok på rekordtid!

4 april 2011

Tycker du att det tar lång tid att göra en fotobok? Upptäck den nya funktionen Instant Book och skapa en fotobok i A4-format på rekordtid!

Så här gör du:

  1. Välj bokmodell: fotobok Prestige A4 eller fotobok Lyx
  2. Välj ut och överför dina foton
  3. Klicka på Skapa en fotobok samt välj därefter Redigera och slutför din fotobok

Din bok skapas nu automatiskt efter den ordning du lagt dina foton i. Du kan nu bläddra i och redigera din bok genom att lägga till texter. Du kan även när som helst välja att gå till det avancerade redigeringsverktyget för att kunna göra ännu fler ändringar.

Jag vill testa Instant Book nu


1 april 2011

Äntligen, nu kan du dela med dig av dina fotoböcker med andra, tack vare Photobox! Har du skapat en fin fotobok med minnen från bröllopet, nytillskottet i familjen, släktträffen eller sällskapsresan till Sälen? Dela den med dina vänner! De kan bläddra i den eller välja att se ett bildspel och till och med beställa sin egen kopia av boken!

Hur fungerar det?
  1. Gå till under "Mitt konto".
  2. Klicka på länken "Dela fotoprodukten" under den bok du vill dela med dig av.
  3. Välj vilket sätt du vill dela din bok på: Via e-post (med eller utan lösenordsskydd) eller direkt på webben via en länk.
  4. Bjud in dina vänner!


Fotoboken från A till Ö

30 mars 2011

Nu är den äntligen här! ABC-fotoboken med plats för alla kära minnen, från A till Ö. Med hjälp av vår bildbank med bokstavsmallar och ordförslag skapar du snyggt och enkelt en ABC-bok. Fyll sidorna med bilder och ord för egenskaper eller annat som passar!

Backup-DVD

Mer information


Har du förlorat dina bilder?

15 mars 2011

Vi vet hur värdefulla dina foton är för dig och att du vill lagra och bevara dem säkert. De foton du lagrar och delar hos oss bevaras tryggt och säkert på våra servrar. Och skulle det vara så att din dator ger upp och du förlorar dina foton så kan du nu även beställa en DVD med alla dina foton från ditt konto hos oss. På så vis kan du återfå alla de oförglömliga ögonblick du samlat på dig!

Backup-DVD

Mer information


Var göra av bilderna från solresan?

20 februari 2011

Nu har vi utökat vårt utbud av teman ytterligare. Du kan nu även välja temat Solresa, ett vackert tema influerat av världsomseglingar och solsemestrar med färger såsom indigo, mullvad och purpur. Välj och vraka bland navigationssymboler, pass och jordglober. Och du, du kan mixa och matcha, det är inga problem att blanda bakgrunder från olika teman.

Tema Solresa

Se exempel


Funderar du på att göra ett fotoalbum? Läs här först!

15 februari 2011

Funderar du på att göra ett fotobalbum? Vänta, kolla här först! Här finner du information om varför du bör skapa en fotobok, exempel och inspiration på hur du kan göra en fotobok samt fotobokens fantastiska värden.

Skapa en fotobok

Mer information


Barnbilder: Tips och idéer

15 februari 2011

Har du en skörd av fina bilder med minnesvärda ögonblick från nytillskottets födelse, dop eller första år? Eller vill du få presentidéer till mor- och farföräldrarna med foton på barnbarnen? Kika då in på vår nya inspirationssida och se hur du på bästa sätt kan sätta värde på dina bilder och uppleva minnena om och om igen!

Babyfoton

Mer information


Fototextil – för ett hem med personlig prägel

6 december 2010

Unika textiler för det personliga hemmet. En hjärformad kudde i mjuk bomull med din favoritbild, ett unikt mobilfodral som du bär med dig varje dag, eller varför inte personliga handdukar till alla familjemedlemmar. Det är våra senaste tillskott i utbudet av personliga dekorationsobjekt, kolla in dem och låt dig inspireras!

Fototextil

Mer information


Magisk fotomugg!

1 december 2010

Muggen är gjord av svart keramik som ändrar färg när du häller vätska i den och på så vis låter dina foton komma fram. Du kommer garanterat att överraska med denna fantastiska mugg!Mer information


För söta drömmar!

20 november 2010

Gjord av 100% mjuk vit bomull med ditt foto på kommer här vår senaste lansering: Kuddfodralet! Det är ett unikt sätt att njuta av dina finaste foton. Skapa med ditt eget foto och sätt färg på vardagen.Mer information


Omslag av färgat konstskinn för kalendrar

11 november 2010

Nu kan du välja vackra omslag av färgat konstskinn till dina kalendarar. Välj bland färger så som svart, rött och turkost och sätt färg på vardagen!Mer information


Matchande Glasunderlägg!

11 november 2010

Vi breddar vårt utbud av köks- och bordsdekoration ytterligare! Här kommer glasunderlägg som matchar tallriksunderläggen, även dessa i plastad vinyl. Säljs i set om 6. Skapa dina egna underlägg med dina foton och sätt färg på vardagen!

Matchande Glasunderlägg!

Mer information


Tallriksunderlägg till det personliga köket!

9 november 2010

Vi fortsätter att bredda vårt utbud av köks- och bordsdekoration! Denna gång med en tallriksunderlägg i plastad vinyl. Köp separat eller i set om 4 och överraska familjen till middagen!

Tallriksunderlägg till det personliga köket!

Mer information


Fotobrickan är här!

8 november 2010

Gör varje måltid mysig och familjär! Denna praktiska och dekorativa fotobricka i ljust trä ger en personlig touch till din dukning och kommer garanterat att uppskattas av dina gäster.

Fotobrickan är här!

Mer information


Smycka ditt kök med fotomagneter!

29 oktober 2010

Köket är hemmets hjärta sägs det. Nu kan du smycka alla metalliska ytor i ditt kök och hem med vackra foton. Fotomagneterna finns i tre olika storlekar från 10x15 cm till 60x60 cm.

Smycka ditt kök med fotomagneter!

Mer information


Visa upp dina foton på bästa sätt!

27 oktober 2010

Nu finns det en helt ny kollektion med fotodekoration i vårt sortiment. Väggklocka, snökula, fotohållare av alla de slag eller varför inte polaroidramar… det finns något för alla. Upptäck dem nu!

Visa upp dina foton på bästa sätt!

Mer information


Visa din kärlek med en mugg!

27 september 2010

Du har väl inte missat att muggutbudet blivit ännu mer personligt? Dela en stund med dina nära och kära med denna mugg. Den är perfekt för dig som på ett originellt sätt vill framkalla bilder på dig och dina käraste. Den passar även utmärkt som present eller till alla hjärtans dag!

Visa din kärlek med en mugg!

Mer information


Äntligen är den här, nya fotoboken Kvadrat XL!

15 september 2010

Det senaste tillskottet i den kvadratiska fotoboksfamiljen är nu här: den heter Kvadrat XL! Det är en fotobok i format 30x30 cm med hårt omslag som erbjuder ännu mer utrymme för dina foton.

fotoboken Kvadrat XL

Mer information


Nya fotoboken Prestige Kvadrat!

1 september 2010

Ännu en ny bok! Upptäck vår nya fotobok i kvadratiskt format 21x21 cm med hårt omslag. Nya Prestige Kvadrat är idealisk för att samla dina minnen från sommarens semester eller andra fina minnen från året som hittills gått.

Prestige Kvadrat

Mer information


Samsung Galaxy S3

21 januari 2013

Upptäck vårt senaste Samsung-skal som passar till Samsung Galaxy S3! Du kan med våra teman och färger och ditt foto skapa ditt alldeles unika, personliga skal till din smartphone

Mer information


Den nya fotoboken Spiral är här!

Upptäck våra nya fotoböcker med spiralbindning i format 20x20 cm med tillval såsom matt omslag och extra tjockt kvalitetspapper! Den är smidig och enkel att ta med sig överallt för att kunna dela upplevelsen med nära och kära.

Den nya fotoboken Spiral är här!

Mer information


Fotomuggar med färg

Ett nytt muggsortiment med färg på insidan som du lätt gör personlig med dina egna foton. Välj den färg som passar dina foton eller helt enkelt ditt humör!

Fotomuggar med färg

Mer information


Skapa din personliga receptbok!

Nu kan du skapa en helt egen receptbok med dina favoritrecept och dina egna foton. Samla dina favoritrecept i din egen unika receptsamling.

Skapa din personliga receptbok!


Mer information


Laddning

Laddar...

Var god vänta.Laddar...
Uppladdning...

Tillgängligt inom kort

Ett mail för att återställa ditt lösenord har skickats till din e-postadress.

Återställ mitt lösenord