Stäng
I kundvagnen
Varor
Töm kundvagn

Kundvagnen

Butik

Inspiration

Community

Mer information

Tjänster

Vilka är vi?

Photobox är, med mer än 30 miljoner användare, störst i Europa på digitalfotoframkallning och på att dela och lagra bilder på Internet (www.futuresource-consulting.com).

Vi är stolta över att erbjuda innovativa produkter och tjänster, till bästa kvalitet och pris. Våra tjänster omfattar säker lagring av bilder, möjlighet att dela bilder över Internet, många framkallningsformat av hög kvalitet, snabb leverans och vi erbjuder även ett omfattande utbud av originella produkter som du kan göra personliga med dina egna bilder.

Våra åtaganden

Vi strävar efter att alltid erbjuda många innovativa produkter och tjänster och samtidigt fortsätta leverera produkter av av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

Vi vet att dina bilder innehåller dina finaste minnen och vi ser det som vår största uppgift att ta hand om och hjälpa dig att ta fram det bästa i dem. Din kreativitet och dina bilder – i kombination med vår tjänst – gör det möjligt att berätta om dina minnen och att i ännu större utsträckning ge uttryck åt de känslor som de väcker.

Vi vill ständigt förbättra och förnya oss och har alltid kunden i åtanke när vi gör förändringar. Därför välkomnar vi era förslag och åsikter för att kunna bli ännu bättre! Tveka därför inte att höra av dig till vår kundtjänst med dina synpunkter!

Vi har åtagit oss att ta bättre hand om miljön, i synnehet genom behandling och återvinning av avfall och genom att använda giftfria produkter. Vi har på detta sätt erhållit certifikatet Imprim’vert, som utfärdas av CCIP (Chambre de Commerce et d’Industrie de Paris - Handelskammaren i Paris) och FICG (Fédération de l’Imprimerie et de la Communication Graphique - Förbundet för industri och grafisk kommunikation).

Till sidans början

Vår historia

Photobox grundades år 2000 av Graham Hobson, en man med stort intresse för fotografering. Han hade en idé om att skapa en hemsida med lagring och delning av foton som ett bättre alternativ till att spara foton på datorn.
Idag finns Photobox i 19 länder och är har 30 miljoner användare. Som en del av Photoways Group kan vi, med kontor och produktion i Paris och London, producera och distribuera över en miljon foton per dag över hela Europa.

Företaget har genomgått många förandringar sedan starten år 2000 men grundprincipen kvarstår – att kunna erbjuda våra kunder fantastiska fotoprodukter och god service.

Till sidans början

Varför välja Photobox ?

Eftersom vi är måna om att få ha dig som kund och att framkalla dina foton har vi skapat en stadga i vilken vi har inrättat goda skäl att välja Photobox. För mer information, besök sidan Våra garantier.

Kontakt

Du kan kontakta oss via e-mail..

Ansvarig utgivare: Sébastien Rohart

Huvudkontor: PhotoBox SAS - Photoways.com, Z.A.C des Perriers, 37-39, rue De Beauce,
78500 Sartrouville, Frankrike.

S.A.S. 4 000 000 Euros
RCS Versailles 428 703 979
Siret 428 703 979 00057
APE : 7420Z

Laddning

Laddar...

Var god vänta.Laddar...
Uppladdning...

Tillgängligt inom kort

Ett mail för att återställa ditt lösenord har skickats till din e-postadress.

Återställ mitt lösenord