Stäng
I kundvagnen
Varor
Töm kundvagn

Kundvagnen

Butik

Inspiration

Community

Mer information

Tjänster

Fotopaket och krediter

Krediter och förbetalda paketlösningar –
både enkelt och prisvärt!

Vad är krediter?

Du kan göra stora besparingar med Photobox förbetalda krediter och paketlösningar!

Du köper produktkrediter/kreditpaket idag och beställer dina produkter när du vill under dess giltighetstid. Krediterna fungerar ungefär som ett tillgodokvitto.

Du kan få tillgång till krediter på olika sätt

- Dels har du alltid möjlighet att köpa förbetalda paket med krediter via hemsidan. Vi erbjuder paketlösningar som du kan spara upp till 60% på för följande produkter:

 • Fotopaket i storlekarna 9x13 /10x13cm, 10x15/11x15cm ,13x17/13x18cm, 15x20/15x21cm, 20x27/ 20x30cm.
 • Bokpaket med tre fotoböcker i samma format med 42 sidor per bok.
 • Kalenderpaket med två eller fem kalendrar i samma format.
 • Almanackspaket med tre, fem eller åtta almanackor i samma format.
 • Här finner du tillgängliga paket.

- Dels erbjuder vi via specielerbjudanden ibland separata krediter av olika produkter till mycket förmånliga priser. Dessa erbjudanden tar du enklast del av genom att prenumenera på vårt nyhetsbrev eller via "Mina foton/Mitt konto" / "Mitt konto" och "Erbjudanden".

- Du kan också, i enstaka fall, få tillgång till en penningkredit, exempelvis genom att bjuda in vänner att upptäcka våra tjänster. Du får då en kredit på ett penningbelopp som du kan nyttja för en beställning inom en viss tidsperiod. Viktigt: Om du väljer att själv annullera en beställning inom 30 minuter från det att du slutfört din beställning läggs beloppet in som en penningkredit på ditt konto, giltig i ett år.

Så här fungerar det:

När du köper förbetalda paket/krediter betalar du direkt för samtliga produkter som ingår i paketet/krediten. Porto betalar du först när du beställer en eller flera produkter från paketet/krediten.

 1. Lägg de paket eller krediter du önskar köpa i kundvagnen och betala. Ditt konto krediteras nu med motsvarande produkter. Du kan se en överblick av dina resterande och använda krediter under rubriken ”Mitt konto/Min kredit”
 2. För att beställa de produkter dina krediter motsvarar loggar du bara in, skapar dina fotoprodukter, av det slag och format som paketet/krediten avser, och lägger dem i kundvagnen. Detta kan du göra när som helst inom kreditens giltighetstid. Observera att du kan även göra detta samtidigt som du köper paketet/krediten.
 3. När du sedan slutför din beställning kommer krediten automatiskt att dras av i kundvagnen och du betalar endast för fraktkostnaden.

Bra att veta:

 • De förbetalda paketen ger dig flexibilitet då de gäller upp till och med ett år (kontrollera datumet när du köper paketet/i bekräftelsemejlet du får efter genomfört köp).
 • De separata krediterna som säljs under kampanjer har vanligtvis kortare giltighetstid, mellan 1 vecka och 3 månader är normalt (kontrollera datumet när du köper paketet/i bekräftelsemejlet du får efter genomfört köp).
 • Du kan skapa och beställa din(a) produkt(er) när som helst inom kreditens giltighetstid. Du behöver inte beställa alla krediter samtidigt. Om du köpt en kredit med 2 almanackor kan du beställa dessa vid olika tillfällen, fraktkostnaden tillkommer dock vid varje beställning.
 • Du kan lägga dina produkter och de paket/krediter som dessa motsvarar i en och samma beställning, för att på så vis köpa och nyttja krediten på samma gång.
 • Om du glömt bort eller tappat räkningen på giltighetstiden: Ingen fara, vi skickar påminnelsemail för att förvarna om kommande förfallodatum för din kredit.
 • Viktigt: Vid nyttjande av en kredit kan du ej välja att uppgradera din produkt. Det innebär att om du till exempel har en kredit med en fotobok Lyx så kan du inte välja att betala extra för mellanskillnaden och beställa en fotobok Prestige istället.

Var hittar jag min kredit?

Du behöver bara klicka på "Mina foton/Mitt konto" och "Min kredit".

På denna sida hittar du all information om dina krediter.

 • Typ av kredit
 • Inköpsdatum
 • Giltighetstid
 • Ursprunglig antal, använt antal och resterande antal

Hur gör jag för att använda min kredit?

Priset för den kredit du har tillgodo kommer att dras av automatiskt. När du sedan slutför din beställning kommer krediten av sig själv att dras av i kundvagnen och du betalar endast för fraktkostnaden. Om du har krediter tillgodo kommer detta att framgå redan när du placerar varan i din kundvagnen.


I kundvagnen kommer det att synas att krediten dras av både under produktantalet och i slutsumman.

Om du inte vill utnyttja din kredit i en särskild beställning kan du klicka på länken ”Använd inte min produktkredit”. Viktigt: Det går inte att välja bort en penningkredit.

Om du ångrar dig så kan du på nytt klicka på ”Använd min produktkredit”.

Varför fungerar inte min kredit?

Det kan finnas flera orsaker:

 • Kontrollera att du inte av misstag har tryckt på ”Använd inte min produktkredit” i kundvagnen. Klicka i så fall på ”Använd min produktkredit”.
 • Kontrollera att din produktkredit är giltig för den typ av produkt som du har lagt i din kundvagn (t.ex. olika varianter av fotoböcker, almanackor osv.)
 • Kontrollera att giltighetstiden för din kredit inte har gått ut.
 • Kontrollera i din beställningshistorik att du har betalt för krediten. Om betalningen inte har gått igenom så kan du inte tillgodoräkna dig din kredit.

Frågor och svar

Fråga: Jag har köpt ett förbetalt paket med 3 kalendrar. Jag har sedan skapat en kalender och lagt den i min kundkorg. Hur gör jag för att få kalendern i 3 exemplar?

Svar: För att du ska få 3 kalendrar måste du ändra till tre kalendrar i kundkorgen. Vi ändrar inte automatiskt antal kalendrar efter det antal som du köpt i ditt förbetalda paketet, eftersom paketet kan användas under ett helt år.

Fråga: Jag har köpt ett förbetalt paket med 3 fotoböcker med 42 sidor per bok. Kan jag istället göra en bok med 32 sidor eller 56 sidor?

Svar: Du kan skapa böcker med det antal sidor du vill. Vi rekommenderar att du gör böcker med minst det antal sidor som ingår i krediten, för de sidor du inte använder i en bok går förlorade (de sparas inte på ditt konto). Om du önskar göra en bok med fler sidor än det antal som gäller med krediten så kan du göra det men dessa kostar då extra (se information om den bok du skapar för att se pris per extra sida).

Fråga: Varför har jag inte fått någon varuleverans trots att jag har köpt ett förbetalt paket?

Svar: Ett paket består endast av förbetalda produktkrediter som överförs till ditt PhotoBox-konto. Du hittar dem under Mitt konto – Mina krediter. För att skapa produkter och på så sätt använda ditt förbetalda paket, så måste du göra en beställning varpå antalet beställda produkter räknas av mot den förbetalda produktkrediten.

Fråga: Kan jag vid ett och samma tillfälle köpa paket/krediter och samtidigt dra nytta av andra rabatter?

Svar: Nej. Paketen/krediterna går ej att köpa eller använda tillsammans med andra rabatter på de ingående produkterna.

Om problemet kvarstår

Tveka inte att kontakta kundtjänst om du efter att ha kontrollerat ovanstående orsaker fortfarande inte kan använda din kredit.

Laddning

Laddar...

Var god vänta.Laddar...
Uppladdning...

Tillgängligt inom kort

Ett mail för att återställa ditt lösenord har skickats till din e-postadress.

Återställ mitt lösenord